Hopp til innhold
Folk samlet i en festpyntet bakgård.

Bli med å kåre Norges beste bomiljø!

I samarbeid med NBBL ønsker vi å kåre det beste bomiljøet blant alle våre fantastiske borettslag og sameier. Vi vet at du elsker plassen der du bor og nå har du muligheten til å skryte av noen som gjør det lille ekstra for sine naboer.

Publisert:
onsdag 24. mars 2021

Nå har du mulighet til å fortelle den gode historien om akkurat ditt borettslag eller sameie, og hvorfor dere bør vinne konkurransen om å ha det beste bomiljøet.

Vinneren går videre til en nasjonal kåring av Norges beste bomiljø.  

Vi leter etter det borettslaget eller sameiet som har et bomiljø som beboerne verdsetter høyt. Det kan være de artigste sommerfestene, de koseligste nissefestene eller kanskje de aller mest smakfulle vaflene. Men det kan også være helt andre ting som gjør at bomiljøet er spesielt godt. Kanskje er det den snilleste bestemoren, den hjelpsomme naboen eller de morsomste dugnadene som historien i ditt borettslag eller sameie handler om. 

Delta her

I påmeldingen skal du skrive noen ord om hvorfor akkurat dere har Norges beste bomiljø. I tillegg skal du svare på noen få spørsmål som sier noe om bomiljøet i boligselskapet.

Diverse - relaterte artikler

Bilde av tre mennesker som sitter ved et møtebord og smiler

Har du tenkt på hvordan årsmøtet skal gjennomføres i år?

Det nærmer seg årsmøtesesong og planleggingen av gjennomføring er i full gang. Etter to årsmøtesesonger sterkt påvirket av en koronaviruset, har vi endelig mulighet til å treffe hverandre fysisk. Men, er det nødvendig med et fysisk møte i ditt boligselskap?