Hopp til innhold
Illustrasjon av nyhetsvarsler i Vibbo

Målrettet kommunikasjon på Vibbo

Nå kan du publisere en nyhet som bare vises for utvalgte beboere og adresser, samt sende melding til flere beboere samtidig.

Publisert:
onsdag 18. august 2021

Vibbo er beboerportalen som lar styret kommunisere enkelt og effektivt med alle i boligfellesskapet. Nå har det blitt utviklet to nye funksjoner som gjør det enda enklere å sørge for at relevant informasjon går ut til de rette beboerne. 

Hvem skal se nyheten?

Under publisering kan styret velge om en nyhet skal være synlig for bare eiere, leietakere og medboere, eller utvalgte adresser/oppganger. Nyheten vises da på forsiden, under Nyheter-fanen og i aktivitetsstrømmen for de beboerne som er huket av.

De samme beboerne mottar også varsel om nyheten på SMS, e-post eller i Vibbo-appen, avhengig av hvordan styret velger å varsle. På den måten trenger for eksempel ikke hele boligfellesskapet å få opp en nyhet om at vannet skal stenges i utvalgte oppganger, som kan skape unødig støy og forvirring.

Send melding til flere beboere

Nyheter er en effektiv måte å få ut fellesinformasjon på, hvor beboerne kan skrive inn kommentarer som er synlige for alle andre, sånn at styret slipper å svare på de samme spørsmålene flere ganger.

Samtidig finnes det tilfeller hvor styret kan ha behov for å sende ut den samme informasjonen til flere beboere, med mulighet for individuell oppfølging i etterkant. Derfor er det nå også mulig å sende ut melding til opptil 15 beboere samtidig, som oppretter flere separate meldingstråder. Dette kan for eksempel være nyttig for innhenting av personopplysninger eller andre sensitive forhold.

Til sammen gjør disse funksjonene Vibbo til et enda mer kraftfullt kommunikasjonsverktøy, hvor styret enkelt og effektivt kan nå ut til alle, eller bare utvalgte beboere.

Vibbo - relaterte artikler

Nå kan du søke om bruksoverlating på Vibbo

Bor du i et borettslag eller boligaksjeselskap og ønsker å leie ut boligen din, ja da må du søke om bruksoverlating. Det positive er at nå har det blitt mye lettere å søke, du fyller bare ut et enkelt skjema på Vibbo.