Hopp til innhold
Illustrasjon som viser en kalender

Nå har vi fått kalender på Vibbo!

Nå kan styret opprette kalendere for reservasjon av felleslokaler- og tjenester i boligfellesskapet.

Publisert:
onsdag 29. september 2021

Med den helt nye kalenderfunksjonen på Vibbo kan beboerne enkelt reservere festlokale, utleieleilighet, vaskeri, bod, sykkel, verktøy og alt annet dere deler på i boligfellesskapet. I stedet for å samle alle lokaler og tjenester i en og samme kalender, kan styret opprette ulike kalendere under ulike temaer, som gjør det enklere for beboerne å finne frem.


Enkelt oppsett

Kalenderen er tilgjengelig som en ny innholdstype under temaer, og legges til på akkurat samme måte som en tekst, bilde, lenke eller vedlegg. Styret gir kalenderen et navn, angir hvilke dager og tidspunkter lokalet eller tjenesten skal være tilgjengelig, og publiserer kalenderen sammen med resten av temaet.


Reserver på 1-2-3

Når kalenderen er publisert kan beboerne legge til reservasjoner med ønsket tidspunkt og eventuelt kommentar til styret, for eksempel hvis de reserverer på vegne av noen andre. De kan også velge å skjule navnet sitt for andre beboere, mens alle navn, boligopplysninger og kontaktinfo alltid er tilgjengelig for styret.


Varsler og sletting

Beboerne mottar automatisk en e-postbekreftelse på reservasjonene de legger inn eller sletter, mens styret kan velge å få tilsendt e-postvarsler om nye eller slettede reservasjoner. Styret har også mulighet til å slette reservasjoner selv, og samtidig oppgi årsaken for slettingen, som blir sendt til beboerens e-post.

Første versjon av kalenderen er ute for alle borettslag, sameier og aksjeselskap på Vibbo nå, og vil bli videreutviklet med stadig nye forbedringer og funksjoner.

Vibbo - relaterte artikler

Nå kan du søke om bruksoverlating på Vibbo

Bor du i et borettslag eller boligaksjeselskap og ønsker å leie ut boligen din, ja da må du søke om bruksoverlating. Det positive er at nå har det blitt mye lettere å søke, du fyller bare ut et enkelt skjema på Vibbo.