Hopp til innhold
En bil med Radonmannen logo kjører forbi en eng.

Ny samarbeidsavtale med Radonmannen AS

OBOS har fremforhandlet en gunstig avtale om måling og utbedring av radon med Radonmannen AS. Avtalen sikrer god kvalitet og garanti om godkjente radonnivåer etter gjennomført sanering

Publisert:
onsdag 21. oktober 2020

Måling, rådgiving og sikring mot radon.

Borettslag og boligsameier forvaltet av OBOS får 41% rabatt på radonmåling med sporfilm. I tillegg er det rabatterte priser på rådgivning og saneringstiltak avhengig av størrelse på tiltaket.

Styret i boligselskapet kan ta kontakt for kostnadsfri og uforpliktende rådgivning via telefon 63 81 60 00, alle hverdager mellom kl. 08:00 og 16:00.

Hvem er ansvarlig for måling og tiltak?

Boligselskapet er ansvarlig for bygningsmassen. Måling og sikring mot radon faller under styrets vedlikeholdsplikt. Vedlikeholdskostnader forbundet med tiltak for å utbedre tiltak anses som en felleskostnad. Måling av radon gjøres over to måneder i perioden mellom midten av oktober til midten av april.

Om Radonmannen

Siden 2009 har Radonmannen utviklet seg til å bli ledende i Norge innenfor radonrelaterte tjenester. Dette har gitt dem solid erfaring og kompetanse, samt et godt grunnlag for å kunne vurdere kvalitet på materialer og tekniske løsninger. Radonmannen har lang og god erfaring med å bistå boligselskaper med måling, rådgivning og sanering av radon.

Radonsanering utføres i henhold til anbefalinger fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Bestilling

Bestill radonmåling på telefon 63 81 60 00

Trenger dere råd om måling og tiltak?

Ta kontakt med avdelingsleder for måling og sanering, Espen Nygård på telefon 994 01 261 eller e-post: espen@radonmannen.no

Bilde av Espen Nygård hos Radonmannen

Bistand til radonmåling og prosjektering?

Ved større prosjekter kan styret vurdere å engasjere konsulenthjelp til prosjektgjennomføringen. OBOS Prosjekt har ekspertkompetanse på rådgiving om radon. De kan bistå uavhengig av hvilken leverandør boligselskapet har avtale med.

Ta kontakt med OBOS Prosjekt: e-post: obosprosjekt@obos.no

Rabattavtale - relaterte artikler