Hopp til innhold
Illustrasjon av funksjonalitet i Styrerommet

Har du kikket i arkivet på Styrerommet?

Du finner arkivet under "Filer og dokumenter". Her kan det være mye nyttig informasjon for dere i styret.

Publisert:
fredag 24. september 2021

Det er enkelt å søke på tvers av alle mapper og dokumenter, og søkefunksjonen gir deg tilslag både på ord og innhold i filer. Ønsker du for eksempel å få opp alle relevante saker i forbindelse med "budsjett", så legger du inn søkeordet, og vips så er alle filer, artikler eller andre dokumenter der det er nevnt tilgjengelig for deg.

Du kan åpne og redigere dokumenter direkte i styrerommet og dere kan være flere inne samtidig og jobbe i et felles dokument. Du ser initialene til de andre som er inne og alle endringene dere gjør lagres fortløpende. Her kan dere drive effektivt styrearbeid!

Del filer med andre

Visste du at du også kan dele filer med andre? Det er enkelt og greit, og mottageren kan laste ned filen du har delt. Filene du har delt vil dere kunne finne igjen i mappen "Delte filer".

For å lage litt orden i arkivet er det bygget opp med egne seksjoner for "Filer" og "Hjelpemidler":

Filer

Under "Filer" kan styret laste opp og lagre egne filer, individuelt eller som hele mapper. Det gjør du enkelt ved å dra filer eller mapper over til området fra andre steder på maskinen din. Ønsker du heller å laste dem opp så gjør du det med et tastetrykk. Det er fint å ha alle dokumenter om styrearbeidet samlet et sted.

Hjelpemidler

Under "Hjelpemidler" kan du enkelt finne alle samarbeidsavtaler OBOS har forhandlet frem. Her finner du også prislister på våre tjenester, alle utgaver av "Bolig og Miljø" og nyhetsbrev som er sendt ut. Ønsker dere å bruke noen fine bilder på Vibbo kan dere også finne en mappe med det her. Det ligger en egen mappe for bruksanvisninger og instruksjonsfilmer som kan være nyttig å ta en titt på innimellom. Kanskje dere kan gå inn og ta et Webinar som en del av styremøtet? Kort vei til felles kunnskap!

Vi håper dere benytter dere av muligheten til å lage et godt styrerom for dere som er i styret nå og for de som kommer etter dere.

Styrerommet - relaterte artikler

Illustrasjon av en murvegg med en sprekk.

Få hjelp til vedlikeholdet

Mangler dere oversikt og en god plan for vedlikehold? Det finnes hjelpemidler og støtteordninger for boligselskapet.