Hopp til innhold
Viser hvordan mobilen åpner dør med digital nøkkel på mobil

Vi fortsetter subsidiering av OBOS-nøkkel til felles oppgangsdører

OBOS-nøkkel nærmer seg hele 30 000 unike brukere og vi har åpnet 770 000 dører. Stadig flere boligselskaper får øynene opp for løsningen. Hva med ditt boligselskap?

Publisert:
tirsdag 26. oktober 2021

Vi fortsetter ferden og utvider kampanjetilbudet vårt. Frem til nyttår subsidierer vi alle felles oppgangsdører til alle boligselskap som ønsker å åpne dørene med mobilen! Prisen for både maskinvare og installasjon fortsetter som tidligere, og dere betaler kun kr 200 per dør.

Hva er OBOS-nøkkel?

OBOS-nøkkel er en digital nøkkeltjeneste som lar deg åpne døren direkte fra en app på mobilen din. Enten det er felles oppgangsdør, døren til boden, postkassen deres eller din egen private leilighetsdør, så har vi løsningen som gjør det mulig å legge igjen nøkkelen hjemme! Fra appen er det også mulig å dele nøkler videre til andre, eksempelvis håndverkeren eller leveringstjenesten som trenger tilgang når du ikke er tilstede.

Og vinneren er...

Vi takker alle som var innom standen vår på høstseminaret. Nå har vi trukket vinneren av konkurransen, som får gratis montering av inngangsdører og 3 måneder bruk av OBOS-nøkkel. De heldige vinnerne er Vestre Sandåsen Borettslag i Tønsberg og Skullerudhøgda 2 Boligsameie i Oslo! Vi gratulerer!

Alle som var med i konkurransen vil innen kort tid bli kontaktet med et godt tilbud!

Vil du høre mer om hvordan vi kan digitalisere adgangssystemet i boligselskapet? Send oss gjerne en mail på obosnokkel@obos.no, eller ring oss på telefon 993 86 826 for en hyggelig prat!

Digitale verktøy - relaterte artikler

Modell av OBOS' visningssenter på Fornebu.

Gjør det enkelt med dokumentasjon

Når dere har gjennomført et tiltak på eiendommen, er det smart å be om at FDV-dokumentasjonen legges direkte på Styrerommet. Enklere blir det ikke!