Hopp til innhold
Gutt med sekk som holder i en ytterdør.

Vi spanderer installasjon og maskinvare på alle oppgangsdører

En OBOS-nøkkel fungerer som en elektronisk dørlås. Med den kan du åpne døren med mobilen og dele nøkler like enkelt som du sender en tekstmelding. Akkurat nå spanderer vi installasjon og maskinvare på alle oppgangsdører.

Publisert:
mandag 8. mai 2023

Effektivt styrearbeid

Med OBOS-nøkkel trenger ikke styret holde kontroll på fysiske nøkler som deles ut til utenforstående. Dere trenger heller ikke være fysisk til stede for å slippe inn vaktmester, renholdere eller andre service-og tjenesteaktører.

Reduserte kostnader og økt sikkerhet

OBOS-nøkkel kan ikke mistes på samme måte som fysiske nøkler. I tillegg reduseres mekanisk slitasje. Boligselskapet sparer dermed kostnader knyttet til bestilling av fysiske nøkler og utskifting av slitte nøkkelsylindere. Det blir også færre tapte nøkler i omløp.

Bedre oversikt

Det kan være krevende å kontrollere antall fysiske nøkler i et boligselskap. Med OBOS-nøkkel kan styret enkelt se alle digitale nøkler og hvem som har tilgang hvor, inkludert delte nøkler. Dere kan også fjerne tilganger med ett enkelt tastetrykk.

Enklere hverdag

Beboere har alltid et sett med nøkler på telefonen. De kan når som helst dele nøkler med blant annet familie, venner og andre med behov for tilgang. De trenger ikke lenger bruke tid på å lete etter nøkkelknippet – mobilen er alt de trenger.

Framtidsrettet infrastruktur

OBOS-nøkkel kan brukes av godkjente tjenesteleverandører for varelevering, postpakker og hjemmetjenester. Med andre ord trenger ingen å være hjemme for å slippe dem inn.

Bestill OBOS-nøkkel

1 av 1

Digitale verktøy - relaterte artikler

To personer samarbeider sammen om styrearbeid.

Spar tid i forberedelsene til årsmøtet

For en smidig gjennomføring av årsmøtet eller generalforsamlingen i 2024, vil vi sterkt anbefale styret å benytte Styrerommets "digitale forberedelser". Denne funksjonaliteten er like effektiv enten møtet foregår fysisk, eller digitalt.
Modell av OBOS' visningssenter på Fornebu.

Gjør det enkelt med dokumentasjon

Når dere har gjennomført et tiltak på eiendommen, er det smart å be om at FDV-dokumentasjonen legges direkte på Styrerommet. Enklere blir det ikke!