Hopp til innhold

Ammerudsletta vant rehabiliteringsprisen

Rehabilitering av fasade, pipe og uterom sikret Ammerudsletta borettslag seieren i årets utgave av OBOS’ rehabiliteringspris.

Foto:
Thomas Bjørnflaten, nyebilder.no
Publisert:
mandag 18. april 2016

Hvert år deler OBOS ut en premie til det borettslaget eller sameiet som stod for den beste rehabiliteringen som ble avsluttet i året som gikk. Premien er på 150.000 kroner.

Bra for beboere og nærmiljøet

– Prisen skal være en påskjønnelse og anerkjennelse av det viktige arbeidet en rehabilitering er for å fornye, modernisere og revitalisere boområdene, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS. Han understreker at en rehabilitering ikke bare er til glede for boligselskapets egne beboere, men også kan fungere som inspirasjon og være til glede for nærliggende nabolag og lokalsamfunn.

Årets prisvinner er Ammerudsletta borettslag i Groruddalen i Oslo. Siden 2012 har laget har vært gjennom tre store rehabiliteringer som juryen har valgt å se som ett prosjekt; fasaderehabilitering (2012 – 2013), piperehabilitering 2013 – 2014 og utomhusrehabilitering (2014 og 2015). 

Beæret og glad

– Veldig gøy, men veldig overraskende! Vi følte oss uansett som vinnere etter å ha fått et så flott borettslag, men vi føler oss beæret og er veldig glade for å få denne prisen, sier styreleder Irene Moen, som synes deler av prispengene bør gå til en velfortjent fest for beboerne.

OBOS gir tilbake - relaterte artikler