Hopp til innhold

Åpningen av Holmlia senter utsatt én dag

På grunn av en feil i strømforsyningen til senteret, er åpningen utsatt i en dag til fredag 12. november. Det jobbes nå iherdig med å løse problemet.

Publisert:
torsdag 11. november 2021

– Det er dessverre oppstått en feil i strømforsyningen inn til senteret. Vi er svært lei oss for at det derfor ikke er mulig å åpne Holmlia senter som planlagt i dag. Vi beklager på det sterkeste til alle som hadde gledet seg til å ta turen innom åpningsfesten, sier senterleder Silje Nordgård Aspen.

Åpningen blir utsatt til i morgen fredag 12. november kl. 10. Den planlagte åpningsfesten utsettes også, og senterledelsen kommer tilbake med ny dato.

– Vi hadde planlagt en stor og flott åpningsfest med mange aktører involvert. Vi vet at mange hadde gledet seg til festen i dag, men vi må dessverre utsette. Vi jobber med å finne en ny dato for den, forteller senterlederen.

Relaterte artikler

Nytt, klimavennlig senter på Holmlia: Senteret på Holmlia er et av de mest miljø- og klimavennlige senterene OBOS har bygget noen gang. Smart teknologi sparer store mengder energi og reduserer CO2-utslipp.

Holmlia får etterlengtede møteplasserGode møteplasser var et av de sterkeste ønskene fra Holmlias befolkning i forbindelse med oppgraderingen av senteret.

Gatekunstnere fikk sette sitt preg: Da nye Holmlia senter skulle utsmykkes, var det viktig å få noe helt unikt med lokal forankring.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.