Hopp til innhold

Byttebod på Sandaker Senter

OBOS fortsetter å skape delingskultur. Nå ønsker vi bytteboden velkommen på Sandaker Senter.

Publisert:
tirsdag 11. september 2018

Bytteboden gjør det mulig for deg å levere ting du ikke trenger mer, og andre kan se om de finner noe de har bruk for.

Boden er cirka 1,5 kvadratmeter stor, og er et tilskudd til området for å skape delingskultur. Vi ønsker bytteboden velkommen utenfor Deichman bibliotek Torshov på Sandaker Senter fra 11. september. Boden er åpen for alle i bibliotekets åpningstider.

- Som bruker av biblioteket og bytteboden er du med på å formidle delingskultur og bærekraftig handel i hverdagen. Det er bra for miljøet og gleder dine medmennesker, sier initiativtaker Jürgen Breiter.

Prosjektet er et samarbeid mellom Jürgen Breiter (urban kurator/strategiutvikler for bærekraftig byliv), Deichman Torshov, Aktivitetshuset Torshovdalen og er støttet av OBOS gir tilbake.

 - OBOS ønsker å ta grønt ansvar, også på våre kjøpesentre. Byttebod er et av de positive tiltakene vi nå har gitt støtte til, forteller Birgitte Molstad, miljødirektør i OBOS.

Flere tiltak innen delingskultur

På Sandaker Senter finner du nå verdens første utleieordning av bærenett med pant. 

Deichman Torshov har også satt i gang flere tiltak for å skape delingskultur på Sandaker. Du kan låne alt du trenger av verktøy for å fikse opp i hjemmet. I tillegg kan du få frø helt gratis fra Oslo Frøbibliotek på biblioteket. 

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.