Hopp til innhold

Camilla Krogh blir daglig leder av Construction City Eiendom AS

Camilla Krogh (41) tiltrer stillingen 1. november i år. Hun har i en årrekke jobbet i Skanska, sist som konserndirektør for byggevirksomheten i Skanska Norge AS.

Publisert:
mandag 15. oktober 2018

– Vi er veldig fornøyd med at Camilla har valgt å komme til Construction City på Ulven. Hun har lang erfaring fra både entreprenør- og byggherresiden, og vil bidra til at Construction City realiseres som en vellykket samhandlingsarena for næring, utdanning og forskning. Camilla har alle de riktige egenskapene både personlig og faglig for å kunne fylle rollen, sier konserndirektør Nils Morten Bøhler i OBOS.

OBOS og AF Gruppen har etablert næringsklyngen Construction City. Ambisjonen er et samlingspunkt og en drivkraft for innovasjon og konkurransekraft for norsk bygg-, anleggs- og eiendomsnæring. Næringsklyngen er i støpeskjeen og har allerede trukket til seg spennende samarbeidspartnere som BetonmastHæhre, Multiconsult, Norconsult, DnB, Norsk Gjenvinning, GK, Sintef og StartupLab.

Krogh skal jobbe tett med Benedicte Økland, daglig leder for Construction City Cluster AS. Økland er godt i gang med å involvere deltakerne i klyngen for å utvikle den til Norges beste næringsklynge. Camilla Krogh, som leder av byggherreselskapet, er ansvarlig for utvikling, bygging og utleie av eiendommen som skal inneholde Construction City.

– Det er både unikt og veldig lærerikt å få muligheten til å være med på å utvikle og drive byggebransjen fremover. Jeg gleder meg til å realisere Construction City som arena for innovasjon og konkurransekraft i bransjen, sier Camilla Krogh.

Construction City:

85 000 - 100 000 kvm
5 000 arbeidsplasser
Samlet investering i størrelsesorden 3 mrd. NOK
Byggestart 2019 med ferdigstillelse i 2023
Byggherre: OBOS (80%) og AF Gruppen (20%)
Arkitekt: Link Arkitektur

Les mer om Construction City

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.