Hopp til innhold

Camilla Krogh blir daglig leder for Ulven AS og Construction City Eiendom

Forrige uke lanserte Camilla Krogh tegningene av hvordan Construction City på Ulven skal se ut. Samtidig tar hun over stillingen som daglig leder for Ulven AS, og får med dette ansvar for hele næringsvirksomheten på Ulven.

Publisert:
tirsdag 24. september 2019

På Ulven skal OBOS bygge 3000 boliger og 200 000 kvadratmeter med næringslokaler.

– Jeg har fått en fantastisk mulighet til å påvirke, utvikle og bygge en helt ny bydel på Ulven. Å skape en ny og attraktiv bydel setter store krav til OBOS Eiendom som by- og stedsutvikler. Ulven skal bli et attraktivt sted å bo, jobbe, studere og være. Dette krever at vi ikke bare tar vare på eksisterende og nye leietakere til næringslokalene, men at vi også tilrettelegger for og sørger for en ny og velfungerende infrastruktur for hele området, sier Camilla Krogh, daglig leder for Ulven AS og Construction City Eiendom.

– Ved at Camilla tar ansvaret for hele utbyggingen av Ulven sikrer vi en helhetlig utvikling av det som kommer til å bli en meget spennende bydel for både beboere og de som jobber der. Hun har lang erfaring fra både entreprenør- og byggherresiden, og har alle de riktige egenskapene både personlig og faglig for å kunne fylle rollen, sier konserndirektør Nils Morten Bøhler i OBOS Eiendom.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS setter i gang bygging av 275 leiligheter i Sverige

11. juni ble det første spadetaket tatt på et nytt boligprosjekt i Tyresö kommune utenfor Stockholm. Her er OBOS Sverige AB totalentreprenør for et større boligprosjekt som skal bygges for Scandinavian Property Group (SPG).