Hopp til innhold
Bilde av utsiden av Holmlia Senter.

Det er alltid plass til én til på Holmlia

12. november kan du endelig se hva som har skjedd på Holmlia Senter.

Tekst:
Pelle Aarsbog
Publisert:
torsdag 23. september 2021

OBOS er snart ferdig med å oppgradere Holmlia Senter, og i den nye delen av senteret står snart to etasjer med butikker og kafeer klare til å ta imot kunder.  

 Vi fyller senteret med en blanding butikker som gir besøkende alt de trenger under ett tak. Vi er fornøyde med at Meny og Vinmonopolet vender tilbake etter byggeperioden. I tillegg har vi fått mange positive tilbakemeldinger på at Normal og Clas Ohlson åpner her, sier senterleder Silje Nordgård Aspen. 

Se listen over nye butikker nederst i saken. 

Skravlekoppen 

Det satses stort på fellesarealene for at Holmlia Senter skal bli et naturlig sted for folk å møtes. Det legges til rette for en trygg og sosial møteplass for folk i alle aldre – og den grønne «skravlekoppen» skal tas i bruk. 

 Tar du en grønn «skravlekopp», så er det et signal om at du er åpen for å ta en prat med noen som trenger det. Konseptet fungerer veldig godt mange steder i landet, og nå innfører vi det på alle spisestedene på Holmlia Senter, sier assisterende senterleder Kirandip Kaur. 

Et annerledes bygg 

Holmlia Senter skal ikke bare være et sted folk i bydelen kan kjøpe det de trenger, det skal også se flott ut.  

 Bygget har en annerledes arkitektur sammenlignet med de andre kjøpesentrene våre. Vi bruker en del messing, metall og stål. Vi går for dyprøde farger, og så samarbeider vi med tre ulike graffiti-kunstnere som skal dekorere deler av senteret, både inne og ute, forteller Nordgård Aspen. 

Bli med på åpningen! Vi ønsker alle velkommen, store og små, til åpningen på Holmlia Senter torsdag 12. november klokken 10. Vi lover spennende overraskelser og god stemning. Lørdag blir det også ulike aktiviteter for hele familien.

Bilde av byggearbeidere inne på Holmlia Senter.
1 av 1

Relaterte

Solid første halvår for OBOS-banken

OBOS-banken oppnådde et resultat før skatt på 171 millioner kroner i andre kvartal 2024. Resultat før skatt første halvår ble 329 millioner kroner. Veksten i utlån fortsetter og har økt med 12 prosent siste 12 måneder. OBOS-banken fikk 11 500 nye kunder første halvår.

Forventet resultatnedgang første halvår for OBOS

OBOS fikk et resultat før skatt i andre kvartal i 2024 på 488 millioner kroner, ned fra 1 218 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultat for første halvår endte på 848 millioner kroner mot 1 597 millioner kroner i fjor.

Boligsalget tar seg opp

OBOS solgte 1 183 boliger til en verdi av 5,9 milliarder kroner i første halvår 2024. Sammenlignet med 2023 er det en oppgang på 35 prosent i antall solgte boliger.