Hopp til innhold

Ellingard flytter inn i Construction City

Construction Citys leieavtale med Ellingard er hugget i stein. Konsernet flytter inn når bygget står klart i 2025.

Publisert:
onsdag 1. september 2021

I sommer besluttet OBOS, AF Gruppen og Betonmast å flytte hovedkontorene sine til Construction City. Nå følger Ellingard Gruppen etter. Konsernet har signert en tiårig avtale, og tar med seg 30 ansatte til det nye bransjefellesskapet på Ulven i 2025. 

 Vi gleder oss til å flytte inn i Construction City. Fellesskapet med andre fagmiljøer, oppstartsbedrifter og samarbeidspartnere vil gi oss et godt utgangspunkt for videre vekst, sier Lars Petter Rinnan, styreleder i Ellingard Gruppen.

Ellingard Gruppen har over lengre tid satset på tidlig samhandling og tillitsfullt samarbeid. Dette reduserer risiko, bedrer økonomien for alle parter, og optimaliserer løsningene slik at man leverer ønsket bærekraft, kvalitet og pris for byggherre. Beslutningen om å flytte inn i Construction City er et viktig ledd i videreføringen av denne satsingen, forteller Rinnan.

 Construction City blir den viktigste arenaen for kompetanseutvikling i bransjen, sier han.

Gir leietakere unik fleksibilitet

Ellingard Gruppen er en ledende leverandører av gulv, fasader, benkeplater og monumenter i mur og naturstein i Norge. Konsernet, som har røtter helt tilbake til den norske steinindustriens oppstart på Eide i Nordmøre, er i dag et moderne konsern med virksomheter innenfor bygg og anlegg, eiendom, varehandel og gravferd. Foruten administrasjonen i Ellingard Gruppen AS, flytter de stolte håndverksbedriftene Murmester Rolf Holm AS, Ellingard Naturstein AS og Respo Terrazzo AS inn i Construction Citys bransjefelleskap. Der skal selskapene begynne på sine fremtidige reiser.

 Målet vårt er å bli den ledende destinasjonen for bransjesamarbeid, og Ellingard blir en veldig spennende bidragsyter inn i det vi nå skal skape, sier Kenneth Olsen, utleiesjef i Construction City Eiendom og OBOS Eiendom.

Olsen mener at Construction City vil skape en ny standard for næringsbygg. Komplekset på Ulven vil inneholde et stort auditorium, et mangfold av butikker og serveringssteder, treningstilbud og takhage.

 Men det er de andre fasilitetene vi tilbyr, og vårt konsept for fleksible arbeidsplasser som åpner for både korte og lange leieforhold, som gir leietakerne en unik fleksibilitet. Mange bedrifter i dag er usikre på fremtidige arealbehov. I Construction City kan selskaper som Ellingard skalere på en kostnadseffektiv måte, avslutter Olsen.

Construction City

Construction City blir en samhandlingsarena for bygg, anlegg- og eiendomsbransjen på Ulven i Oslo. Næringsbygget på 103 000 kvadratmeter skal huse små og store aktører, som i fellesskap skal utvikle bransjens samlede konkurransekraft. Det er OBOS som står bak satsingen. AF Gruppen og Betonmast er hovedentreprenører, og vil sammen med OBOS flytte hovedkontorene sine til Construction City når bygget ferdigstilles i 2025. 

For mer informasjon, se vårt prospekt på www.constructioncityeiendom.no.

Ellingard Gruppen

 

Ellingard Gruppen er en leverandører av gulv og fasader, med virksomhet innenfor mur, flis, naturstein og terrazzo. Selskapet ble grunnlagt i 1905, og har i dag 152 ansatte fordelt på seks selskaper. Ellingard Gruppen eier merkevarene Steinfix og Schomburg i Norge.

For mer informasjon, se www.ellingard.no.

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt - relaterte artikler

Vil legge grønt lokk over E6 på Manglerud

OBOS og NCC tar initiativ til å bygge parklokk over motorveien på Manglerud. Det vil kunne gi bydelen en etterlengtet grønn lunge, fjerne trafikkstøy og åpne for bygging av opp mot 700 nye OBOS-boliger.