Hopp til innhold

Dette er OBOS

OBOS er en av Nordens største boligbyggere med over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, men én ting står fast: Hovedmålet er å bygge gode boliger til medlemmene våre.

Illustrasjonsfoto av mann i stue med mobil i hånden.

Medlemsdemokratiet

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, eid av over en halv million medlemmer. Som medlem kan du være med og påvirke hvordan selskapet skal drives.
Bygningsarbeidere på en byggeplass på Ulven.

Eierstyring og selskapsledelse

Medlemsorganisasjonen OBOS drives etter samvirkemodellen, og her kan du lese mer om eierstyringen og selskapsledelsen vår.
To barn i OBOS-tskjorter som ser mot et fotballmål

Samfunnsansvar

Vi støtter formål innen kultur, idrett og humanitært arbeid. Vi støtter også boligselskaper som tenker grønt.
Nærbilde av by-elsykler fra OBOS.

Grønt OBOS

Vi tar miljø og bærekraft på alvor. Derfor har vi en tydelig klima- og miljøsatsing innen egen eiendomsmasse og nybygg. Vi skal bruke FNs bærekraftsmål som målstyring.

Grønt OBOS
Illustrasjon av et nytt boligprosjekt

Innovasjon – vi dyrker ideer

OBOS er stadig på jakt etter "the next big thing". Ikke bare fordi vi må, men fordi vi vil. Vi mener at innovasjon er en viktig del av vårt samfunnsansvar. Derfor tør vi å satse på egne prosjekter – og å investere i andre vi tror på.

OBOS Innovasjon
Sorthvitt bilde av tildelingsmøte i Oppsal borettslag.

Vår historie

OBOS ble stiftet i 1929, og det første borettslaget sto ferdig på Etterstad to år etter. Helt siden den gang har vi skaffet våre medlemmer boliger og forvaltet disse på en trygg måte. Og det skal vi fortsette med – lenge!

Les historien

Vedtekter

Organisasjonsnummer:
937052766 – OBOS BBL

Innkjøpsbetingelser:
Varer / Tjenester