Hopp til innhold
Espen Opedal, Norgessjef for Tryg, og konsernsjef i OBOS Daniel Kjørberg Siraj. Foto: Thomas Brun.

Fem nye år med medlemsfordeler hos Tryg

OBOS og Tryg Forsikring har forlenget sin samarbeidsavtale med fem år. Samarbeidet sikrer deg som OBOS-medlem gode tilbud på forsikringsavtaler.

Tekst:
Espen Opedal, Norgessjef for Tryg, og konsernsjef i OBOS Daniel Kjørberg Siraj.
Foto:
Thomas Brun
Publisert:
tirsdag 13. september 2022

Som OBOS-medlem får du alltid opptil 23 prosent rabatt på alle forsikringer hos Tryg, og en innboforsikring til en fast lav pris.

Nær 32 000 OBOS-medlemmer har benyttet seg av denne fordelen, samtidig som 1 500 av OBOS’ boligselskaper er forsikret hos Tryg.

- Vi kan tilby OBOS Innbo som kun koster fire kroner per dag for medlemmene, ved siden av andre produkter som OBOS Personforsikring og OBOS Forsikringspakke. Vi kommer til å fortsette å se etter nye muligheter i samarbeidet til det beste for våre medlemmer, sier direktør for medlemsvirksomhet i OBOS Clarisse Ovrum.

Direktør for medlemsvirksomhet i OBOS Clarisse Ovrum.

Tryg overtok OBOS forsikring i 2017, og selskapene har siden hatt et samarbeid.

- Ingen bygger og forvalter flere boliger enn OBOS i Norge. Det er et stort ansvar vi tar på vegne av våre medlemmer og da må vi ha solide partnere. Avtalen vi har med Tryg bidrar til verdi både for OBOS, de enkelte boligselskapene og medlemmene som benytter seg av gode OBOS-avtaler for privat forsikring, sier OBOS-sjef Daniel Kjørberg Siraj.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS setter i gang bygging av 275 leiligheter i Sverige

11. juni ble det første spadetaket tatt på et nytt boligprosjekt i Tyresö kommune utenfor Stockholm. Her er OBOS Sverige AB totalentreprenør for et større boligprosjekt som skal bygges for Scandinavian Property Group (SPG).