Hopp til innhold

Godt nyboligsalg på Fornebu

Det nyeste salgstrinnet til OBOS Fornebu på Oksenøya solgte ut 25 prosent første dag. I slutten av mai solgte forrige salgstrinn 15 prosent første salgsdag.

Publisert:
onsdag 15. november 2017

Salget av Oksenøya 4 og 5 startet i går. 11 av 45 boliger ble solgt, og salgsverdien var på 108 millioner kroner. Det tilsvarer 25 prosent av totalverdien for prosjektet.

- OBOS Fornebu har mål om å selge 20-30 prosent på salgsstart. Gårdagen tyder på at det absolutt er et marked der ute, men det er selektivt. Vi opplever at de gode prosjektene med attraktiv beliggenhet og gode kvaliteter fremdeles selger godt, sier adm. direktør Anders Gregersen i OBOS Fornebu.

I mai var det to salgsstarter på Oksenøya, og første dag ble det solgt for henhvoldvis 27 og 15 prosent av totalverdien. Falketunet på Storøya solgte 29 prosent av salgsverdi på salgsstarten i juni.

Kjøper for å bo

Det gikk 4-roms og 4/5-roms på gårsdagens salgsstart. Hele sju av disse var leiligheter på bakkeplan.

- Barnefamilier er en av kjøpergruppene, og da er det naturlig å ønske seg direkte adgang til uteområdet. Dessuten tror jeg folk som kjøper bolig på Oksneøya har tenkt til å bo der selv, sier Anders Gregersen.

Han legger til at det var flere som ikke fikk førstevalget sitt, og at de måtte gå i tenkeboksen. 

- Det kan godt tenkes at vi får ytterligere salg de nærmeste dagene. Vi har allerede solgt en bolig nå i formiddag.

Mer info om Oksenøya på Fornebu.

Aktuelt - relaterte artikler

Godt resultat i krevende tider

Tydelig nedgang for boligutvikling i første kvartal til tross, OBOS´ øvrige virksomhetsområder leverer gode resultater. Det gir et resultat før skatt på 360 millioner kroner i første kvartal 2024, som er 18 millioner kroner lavere enn samme periode i fjor.

Sterk grønn vekst for OBOS-banken

OBOS-banken hadde ved utgangen av første kvartal 58,4 milliarder kroner i utlån, opp 2,8 prosent siste kvartal og 10 prosent siste 12 måneder. Av utlånsveksten i kvartalet var 79 prosent til grønne lån.

OBOS-prisene falt i april

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo falt 0,6 prosent fra mars til april i år. På landsbasis gikk prisene ned 0,5 prosent.