OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Ingunn Andersen Randa ny konserndirektør for aksjeinvesteringer og forretningsutvikling i OBOS

Ansettelsen av Ingunn Andersen Randa (37) skal styrke OBOS sitt arbeid med forretningsutvikling, investering i oppstartsbedrifter og ivaretakelse av rollen som ledende investor i norsk byggenæring.

8. juni 2018
karusellbilde: 17362700_1

Ingunn Andersen Randa starter i stillingen 15. august i år. Samtidig etableres det en ny divisjon for aksjeinvesteringer og forretningsutvikling i OBOS. Hun kommer fra stillingen som director i Nordea Corporate and Investment Banking og har tidligere hatt ulike stillinger innenfor Nordea-systemet blant annet strategi- og forretningsutvikling og arbeid med større industrielle kunder. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– I OBOS-konsernet ønsker vi å styrke arbeidet med å benytte våre sterke økonomiske, industrielle og kompetansemessige posisjoner til å gjøre nye gode investeringer, bidra til utvikling av de investeringene vi har gjort, hente ut synergier og kommersialisere interne forretningsmuligheter som oppstår. Jeg er veldig glad for at vi har fått en så dyktig ung kvinne som Ingunn til å lede dette arbeidet for oss.  Hennes drive, gode evne til analyse, erfaring innenfor bank, finans og forretningsutvikling, samt de rette personlige egenskapene vil gjøre henne til en viktig kapasitet for videreutviklingen av OBOS, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj.

– Jeg ser frem til morsomme og utviklende oppgaver i OBOS, og blir inspirert av hvordan konsernet tar samfunnsansvar, er langsiktig og fremtidsrettet. OBOS har store ambisjoner om vekst og utvikling for å kunne utnytte sin kompetanse og tyngde til å skape nye forretningsmuligheter. Jeg gleder meg til å ta fatt på disse oppgavene sammen med gode kollegaer, sier Ingunn Andersen Randa.

For kontakt:

Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS, tlf. 91382777

Ingunn Andersen Randa, tlf. 95183117