Kåret til bransjens mest attraktive

Etter at 12 000 yrkesaktive har sagt sin mening om hvem som er deres drømmearbeidsgiver, er OBOS kåret til eiendomsbransjens mest attraktive arbeidsplass.

– Vi har høye ambisjoner i OBOS og jobber hele tiden for å tiltrekke oss strategisk viktig kompetanse. Derfor er det ekstra hyggelig at så mange vurderer OBOS som et attraktivt sted å jobbe, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.

Han forteller at spennende oppgaver, et sterkt samfunnsengasjement og en fremoverlent kultur basert på en tydelig vekststrategi er noe av det medarbeiderne setter størst pris på.

Ingeniører og økonomer

Sett i lys av fjorårets undersøkelse klatrer OBOS på listene både blant ingeniører og økonomer, også på tvers av bransjer. Det betyr at andelen økonomer og ingeniører som rangerer OBOS som deres drømmearbeidsgiver, er stigende. Dermed havner OBOS på en 25. plass blant økonomene, og en 44. plass blant ingeniørene.

– Vi er ydmyke og stolte over at det hvert år er enda flere som vurderer OBOS som en attraktiv arbeidsplass. Det er hyggelig å se resultater av den innsatsen vi legger ned i å vise fram alt det spennende vi gjør i OBOS, sier Karin Svanevik Graff, HR-direktør i OBOS.

Hun framhever særlig den nyskapende og innovative satsingen. I tillegg tiltrekkes mange søkere av at OBOS har et tydelig samfunnsengasjement og et utviklende arbeidsmiljø.

Om undersøkelsen

Det er Universum som hvert år kårer de mest attraktive arbeidsgivere over hele landet og på tvers av bransjer. Denne gangen har over 12 000 yrkesaktive med en høyere akademisk bakgrunn svart på undersøkelsen. Gjennomsnittsalderen er 35 år, og respondentene har i gjennomsnitt vært yrkesaktive i 7-8 år.