Hopp til innhold

Kjøper tomt for nytt boligområde i Oslo syd

OBOS og BMT Invest har gjennom selskapet Rosenholmveien 4 kjøpt to tomter på til sammen 22 mål på Rosenholm i Oslo.

Publisert:
fredag 17. april 2020

Eiendommene Rosenholmveien 10 og 12 består i dag av næringsbygg som brukes til lager, kontor og verksted. Planen er å videreføre driften av eiendommene i noen år før de skal konverteres til bolig.

Eiendommen er en del av et større planområde på Rosenholm i Søndre Nordstrand bydel som skal utvikles til boligområde i løpet av de neste årene.

Stort boligbehov

Kort gangavstand til Rosenholm jernbanestasjon og et nærområde preget av store grøntarealer gir gode forutsetninger for å skape et godt boligprosjekt på et sted med stort behov for flere boliger i årene som kommer.

–  Vi er svært fornøyde med å sikre oss enda en fin eiendom på Rosenholm og ser frem til å være med å utvikle et nytt og attraktivt boligområde, sier investeringsdirektør Bjørn-Tore Olsen i OBOS Nye Hjem.

Attraktivt område

OBOS er allerede godt i gang med planene gjennom arbeidet med Rosenholmveien 4.

–  Med kjøpet av Rosenholmveien 10 og 12 styrker vi vår tilstedeværelse og viser at vi har stor tro på dette området i fremtiden. Det er spennende å få være med og utvikle noe helt nytt her, sier administrerende direktør Even Jermstad i OBOS Nye Hjem.

Selskapet Rosenholmveien 4 AS eies 80 prosent av OBOS Nye Hjem og 20 prosent av BMT Invest AS

Selger av tomten er Otto Olsen Eiendom AS.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.