Hopp til innhold

Madrugada på Verdens Ende

Det ligger an til en magisk kveld når Madrugada spiller publikum inn i solnedgangen på Verdens Ende 3. august.

Publisert:
mandag 1. april 2019

Begivenheten inngår i en serie med fire konserter som markerer at OBOS er 90 år.

Madrugada er et band man ikke kommer utenom når historien om norsk rock skal skrives. I ti år befant bandet seg kontinuerlig i toppsjiktet av norske band, og hadde også en betydelig karriere utenfor Norge.

I fjor fant de tre gjenlevende originalmedlemmene sammen igjen for å spille konserter, og to kvelder i Oslo Spektrum ble solgt ut på 48 timer. Konsertene fikk strålende anmeldelser i musikkpressen.

Lover magi på Verdens Ende

− Soloppgangskonserten med Eva Weel Skram på Verdens Ende i fjor var en fantastisk opplevelse for alle som var der, og vi ser for oss en like stemningsfull konsertopplevelse med legendariske Madrugada i år. Dette er en deilig drøm som blir til virkelighet, og antakelig den råeste konserten i de vakreste omgivelsene dette tiåret, sier arrangøren Einar M. Schistad, kulturhusleder i Nøtterøy Kulturhus.

Konsertserie

OBOS har hatt stor suksess med arrangementet OBOS på Operataket de siste tre årene - en hel dag med toppartister til en svært overkommelig pris.

I år utvider OBOS dette konseptet til også å inkludere Stavanger og Bergen, før konserten på Verdens Ende på Tjøme 3. august. Det hele rundes av på Operataket 18. august. Billettene til årets fire konsertert vil alle koste 125 kroner og alt går tilbake som støtte til aktiviteter for barn og unge. Regningen for selve konsertene tar OBOS selv.

Tar kulturansvar

− Vi ønsker å gi noe tilbake til medlemmene og samfunnet i form av gode kulturopplevelser. Billettene er rimelige, det gjør at mange kan ta del i opplevelsene. Gode kulturopplevelser binder folk sammen. OBOS skal ikke bare bygge boliger, men også bidra til livet mellom husene. Billettinntektene går uavkortet til gode tiltak for barn og unge lokalt. Vi gleder oss til å motta mange gode søknader om støtte, sier sponsorrådgiver Hege Asplund i OBOS.  

Forhåndssalg av billetter til OBOS-medlemmer starter onsdag 3. april klokken 10. Det ordinære salget åpner fredag 5. april klokken 10. Lørdag 3. august går Madrugada på scenen kl. 21.00. 

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.