Hopp til innhold

Norges største trehusprodusent bytter navn

Block Watne har vært en del av OBOS-konsernet siden 2015. Nå bytter selskapet navn til OBOS Block Watne og knyttes dermed enda tettere til OBOS.

Publisert:
tirsdag 31. mars 2020

- Block Watne har vært en sentral del av OBOS i over fem år. I løpet av denne tiden er det blitt tydelig for oss at det er riktig å knytte Block Watne enda tettere opp mot OBOS. For våre medlemmer blir fordelen de har av å ha forkjøpsrett til alle nye Block Watne boliger, mer tydelig. Vi vil også få større effekt ut av en samordnet markedsføring og kunne ta ut flere synergier på kostnadssiden, noe som er spesielt viktig i et mer krevende boligmarked fremover, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett

- Særlig ønsker vi å synliggjøre at OBOS-medlemmer har forkjøpsrett, også til alle nye boliger fra OBOS Block Watne. Vi ser fram til at selskapet får ta en enda større del i OBOS sitt sterke samfunnsengasjement, sier Benth Eik, administrerende direktør i OBOS Block Watne.

Norges mest kjente trehusprodusent styrker sin posisjon

Block Watne har hatt stor betydning som boligbygger i det moderne Norge og er et tradisjonsrikt selskap med røtter helt tilbake til 1872. Fra etterkrigstiden og fram til i dag er det blitt bygget solide, gode boliger til utallige familier rundt om i landet. OBOS Block Watne skal nå styrke sin posisjon som Norges mest kjente trehusprodusent med et bredt boligtilbud, fra eneboliger til rekkehus og lavblokker.

OBOS Block Watne gjør stadig nye kundeundersøkelser og tilpasser produksjonen for å kunne levere de boligene norske boligkjøpere ønsker deg.

Slik er trendene nå:

  • Mange vil ha «grønnere» boliger, derfor vil OBOS Block Watne spesialisere seg enda mer på boliger laget av nordisk trevirke.
  • Det er stor etterspørsel etter nye boliger som er store nok for fremtidens familier, men til en pris som familier med alminnelige inntekter har råd til. Dette blir spesielt viktig i det markedet vi ser fremover der mange familier vil legge ekstra vekt på økonomisk trygghet ved valg av ny bolig. Hovedfokuset vil fortsatt ligge i dette segmentet.

Navnebyttet trer i kraft fra 14. april 2020.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS setter i gang bygging av 275 leiligheter i Sverige

11. juni ble det første spadetaket tatt på et nytt boligprosjekt i Tyresö kommune utenfor Stockholm. Her er OBOS Sverige AB totalentreprenør for et større boligprosjekt som skal bygges for Scandinavian Property Group (SPG).