Hopp til innhold

Ny OBOS-sjef på Fornebu

Kristine Tveitnes Seip (40) er ansatt som ny administrerende direktør i OBOS Fornebu AS.

Publisert:
tirsdag 28. november 2017

Tveitnes Seip kommer fra stillingen som utviklingsdirektør i OBOS Nye Hjem AS. Hun overtar som sjef på Fornebu etter Anders Gregersen, som ønsker nye utfordringer utenfor konsernet. 

– Vi er svært glade for at vi fant den nye sjefen for Fornebu internt i organisasjonen og at Kristine sa ja til stillingen. Hun har stått for flere store tomteinvesteringer som blant annet Ulven, Vollebekk og Økernveien 115. Dette tilsvarer nesten 6000 boliger for OBOS Nye Hjem. Hennes ledererfaring, prosjektforståelse og kunnskap om planlegging av nye by- og boligområder vil bidra til å utvikle OBOS på Fornebu, sier konserndirektør Arne Baumann i OBOS. 

Store planer for Fornebu

Tveitnes Seip har 15 års erfaring fra by- og eiendomsutvikling i blant annet Undervisningsbygg, Clemens Eiendom AS og OBOS. De siste årene har hun hatt ansvaret for prosjektutvikling og tomteinvesteringer i OBOS Nye Hjem. I sin nye stilling som administrerende direktør for OBOS på Fornebu skal hun være med på gjennomføringen av et av OBOS’ mest spennende byutviklingsområder i Oslo-regionen. 

– Jeg gleder meg til å ta fatt i lederjobben i OBOS. Fornebu er i enorm vekst og er et unikt område. Her skal vi skape et bysentrum for de som ønsker å bo sentralt, men fortsatt vil like nærhet til natur og sjø. I tillegg vil Fornebu huse en av OBOS’ største miljøsatsinger til dags dato. Blant annet planlegger vi et større boligområde med fokus på miljøvennlige boliger og reduksjon av klimagassutslipp, sier Tveitnes Seip. 

 

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.