Hopp til innhold

Ny strømavtale for OBOS-medlemmer

OBOS har inngått en helt ny strømavtale med Fortum. Det betyr at du som OBOS-medlem får en av landets beste strømavtaler.

Publisert:
onsdag 1. juli 2020

– OBOS tar grønt ansvar fordi det er viktig for oss og medlemmene. Samarbeidet med Fortum bidrar ytterligere til denne satsingen. Den nye avtalen er ikke bare en av markedets beste på pris, den gjør også at våre medlemmer kan leve litt mer bærekraftig, sier Clarisse Aase Ovrum, direktør for medlemsvirksomheten i OBOS.

Strømavtalen blir eksklusiv for de over 476 000 OBOS-medlemmene. De får Fortums aller beste avtale, og en av de desidert gunstigste på markedet.

Langvarig samarbeid

- Vi har i flere år samarbeidet med OBOS på mange områder, blant annet gjennom fjernvarme og elbillading. Det er derfor svært gledelig at vi nå kan tilby OBOS-medlemmene et enda mer helhetlig tilbud gjennom en svært gunstig strømavtale, sier Kenneth Stokke, daglig leder i Fortum Markets.

- Ikke bare er dette en god avtale, dette er også den aller første i partneravtalen Fortum Norge inngår med en ekstern aktør, og vi er veldig glade for at det er nettopp OBOS-medlemmene som får dette tilbudet, sier Helga Hernes, leder for Partneravdelingen i Fortum Markets.

Sammen for en renere verden

Fortum jobber aktivt med å fremskynde skiftet til renere energi, blant annet gjennom innvesteringer i fornybar energi. Selskapet gir også kundene tilgang til et av Nordens største nettverk av ladestasjoner for elbiler. Fortum er ledende innen fangst og lagring av CO2, og fokuset deres på å redusere CO2-utslipp har vært i Fortums DNA i flere tiår. Fortum har en visjon om en renere verden og mer bærekraftig bruk av jordas naturressurser, ved å forbedre dagens energiproduksjon.

– Samarbeidet med Fortum passer OBOS svært godt, dette er to selskaper som begge har et tydelig fokus på miljø og bærekraft. Vi har tro på at vi sammen kan jobbe for en renere verden, avslutter Ovrum.

På bildet fra venstre: Helge Hernes: Leder for partneravdeling Fortum, Panthea Fereidoni Tonna: Partneransvarlig Fortum, Kenneth Stokke: Daglig leder, Fortum Markets, Clarisse Aase Ovrum, direktør for medlemsvirksomhet i OBOS og Christian Fornes, Partneransvarlig i OBOS.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.