Hopp til innhold
To damer står utenfor et bygg og smiler.

Nytt medlemstilbud i OBOS. Tilbyr advokathjelp til medlemspris

Advokatfirmaet Legalis samarbeider med OBOS – som tilbyr medlemmene advokathjelp til gunstige priser.

Publisert:
fredag 27. januar 2023

Løs utfordringene før de blir problemer, og få hjelp til å løse tvister før det har gått for langt. Den nye avtalen sikrer OBOS-medlemmene rask advokathjelp til konkurransedyktige priser.

– Advokathjelp er et helt nytt tilbud blant OBOS’ mange nyttige medlemsfordeler. Vi ser at stadig flere trenger enkel tilgang til advokat for å håndtere for eksempel privatrettslige avtaler, tvister og planlegging rundt arveoppgjør. Nå kan medlemmene våre få enkel tilgang til gode advokater. Vi valgte Legalis fordi de har nyskapende digitale løsninger, advokater med høy kompetanse og konkurransedyktige priser, sier medlemsdirektør Clarisse Aase Ovrum i OBOS.

40 advokater står klare

Tonje Hovde Skjelbostad, daglig leder i Legalis, er glad for at hun og de rundt 40 advokatene nå kan tilby sine tjenester til OBOS-medlemmene.

– Samarbeidet med OBOS er helt i tråd med vår visjon om å sørge for at hele Norge har tilgang til en god advokat. Advokattjenester kan være dyrt, men hos oss jobber vi hver dag for å kunne levere god og dedikert advokatbistand til overkommelige priser.

–  Vi vil kunne bistå innenfor blant annet opprettelser av testamenter og samboerkontrakter, skifteoppgjør og ulike konflikter. Det kan være i forbindelse med håndverkertjenester og ved kjøp og salg av for eksempel bolig og bil. Vi hjelper også klientene våre å avklare om de har forsikringer som kan dekke mesteparten av kostnadene til advokatbistand. Dette er det mange som ikke er klar over at de har, sier Skjelbostad.

Sjekk ut medlesmfordel hos Legalis. 

Foto: T.v Tonje Hovde Skjelbostad, daglig leder i Legalis og medlemsdirektør Clarisse Aase Ovrum i OBOS.