OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

OBOS gir tre millioner i VM-støtte til kvinnefotballen

Klubbene til de norske og svenske VM-spillerne får til sammen 3.1 millioner kroner fra OBOS. Pengene skal gå til lokal talentutvikling.

6. juni 2019
Hege Jørgensen i Toppfotball kvinner og Daniel Kjørberg Siraj da OBOS ble generalpartner for Toppserien fra 2018. Foto: Thomas Bjørnflaten
Hege Jørgensen i Toppfotball kvinner og Daniel Kjørberg Siraj da OBOS ble generalpartner for Toppserien fra 2018. Foto: Thomas Bjørnflaten

I forbindelse med fotball VM, som har avspark i Frankrike denne helgen, får hver spiller 75 000 kroner i støtte.

Det betyr at OBOS deler ut 1,2 millioner kroner til lag i Toppserien i Norge, mens lag i OBOS Damallsvenskan får 1,9 millioner kroner. 

LSK Kvinner er det laget i Norge som får mest. De har åtte spillere med på landslaget, dermed får hjemmeklubben 600 000 kroner. 

Press på FIFA

− OBOS sitt initiativ ble lansert før det ble klart at FIFA ville bidra med penger. Vi ville med vår VM-støtte bidra til å gjøre forskjellsbehandlingen av kvinner og menn litt mindre, og samtidig legge press på FIFA, sier  konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS. 

Han er glad for at FIFA på eget initiativ er kommet på banen, og at deres støtteordning også kommer tidligere klubber til gode.

Skaper forbilder

− Bidraget OBOS og FIFA nå gir til  klubbene er en god start på den videre utviklingen vi ønsker å se i kvinnefotballen. 

OBOS-sjefen oppfordrer alle fotballinteresserte til å samles med venner og familie for noen uker med gode fotballopplevelser på TV-skjermen. 

− Vi håper disse VM-ukene vil gi barn og unge massevis av inspirasjon og glede – og nye forbilder.