Hopp til innhold

OBOS inngår rekordavtale med Operaen

OBOS og Den Norske Opera & Ballett styrker samarbeidet, og inngår en sponsoravtale på 18 millioner kroner.

Publisert:
fredag 16. august 2019

Norges største boligbygger og landets største scenekunstinstitusjon har hatt et godt og langvarig samarbeid i snart 20 år. Avtalen er nå reforhandlet, og OBOS går inn i det videre samarbeidet med et rekordhøyt beløp. Den nye avtalen for perioden 2020 til 2022 er på 18 millioner kroner, i tillegg kommer betydelige aktiveringsmidler. Dette betyr at satsingen har en samlet verdi på rundt 30 millioner kroner over tre år. 

− Dette er, så langt vi kjenner til, den største sponsoravtalen inngått innen scenekunstfeltet i Norge, sier Geir Bergkastet, administrerende direktør ved Den Norske Opera & Ballett. 

OBOS sikrer seg med dette muligheten til å ha flere store arrangementer på Operaen – som OBOS på Operataket og OBOS billettfond. I tillegg vil de over 450 000 medlemmene i OBOS få eksklusive medlemsrabatter til alle forestillinger.

 Langsiktig satsing 

− OBOS har gjennom mange år hatt stort engasjement for norsk kulturliv, og vi er svært glade for at vi nå fornyer og løfter samarbeidet til nye høyder, sier Bergkastet. 

− OBOS er en sponsor som har tradisjon for å skape store merverdier for sine partnere. For Den Norske Opera & Ballett er det avgjørende å ha langsiktige samarbeidspartnere med gjennomføringskraft til å utfordre og løfte oss ut mot stadig nye publikumsgrupper, sier han. 

Kultur for alle 

− Et godt sted å bo handler om mer enn fire vegger, tak og gulv. OBOS skal også bidra til livet mellom husene. I samarbeidet med Den Norske Opera & Ballett har vi utarbeidet prosjekter som omfavner alle aldre. Vi fyller salen med skolebarn som får oppleve Nøtteknekkeren, vi fyller taket med mennesker i alle aldre som får oppleve god musikk gjennom OBOS på Operataket, og hver eneste dag kan du som medlem oppleve god kultur til en litt rimeligere penge. Vi er overbevist om at vi motiverer nye publikummere til å prøve ut opera og ballett gjennom avtalen. Kultur er viktig for oss som nasjon. Vi ser frem mot tre nye år med mye magi og gode opplevelser, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

 

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.