Hopp til innhold
OBOS har hver sommer en traineeordning med studenter fra ulike studieretninger. Her er kullet fra 2019.

OBOS på toppliste for unge på jobbjakt

OBOS er blant de 50 mest attraktive arbeidsgiverne i Norge for unge arbeidstakere.

Publisert:
onsdag 16. oktober 2019

Det viser årets utgave av undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), gjennomført av bemanning- og rekrutteringsbyrået Academic Work.

Undersøkelsen kartlegger hvilke arbeidsplasser unge arbeidstakere anser som attraktive og hvilke egenskaper som er viktigst når de skal velge hvem de skal jobbe for.  

Satser på godt arbeidsmiljø

HR-direktør i OBOS, Karin Svanevik Graff, er fornøyd med å være på topp 50-listen over de mest attraktive bedriftene i landet.  

– Å være «top of mind» blant unge arbeidstakere er viktig for oss. Vi jobber kontinuerlig med å synliggjøre hvor bra det faktisk er å jobbe i OBOS, og vi er veldig fornøyd med at vi oppleves som attraktive for de som er i starten av yrkeslivet.  

Undersøkelsen viser også at unge arbeidstakere vektlegger gode kollegaer og godt arbeidsmiljø, i tillegg til karriere- og utviklingsmuligheter.

− Vi har tro på at godt arbeidsmiljø og trivsel er avgjørende for motivasjonen og prestasjonene. Det er derfor svært viktig for oss å utvikle det sosiale miljøet. Medarbeiderundersøkelsene våre viser at nettopp godt arbeidsmiljø er noe av det vi scorer høyest på, sier Graff

Utviklingsmuligheter

I undersøkelsen kommer det også fram at unge arbeidstakere vurderer det som viktig at bedrifter tilrettelegger for karriere- og utviklingsmuligheter.

− Dette treffer oss veldig, forteller Graff. - Vi har spesielt fokus på kompetanseutvikling, og jobber strategisk med å synliggjøre våre tiltak for karriereutvikling. OBOS er mangfoldig, med mange ulike fagområder, så her er mulighetene mange. De siste årene har vi også jobbet aktivt med å la unge medarbeidere få nye muligheter på tvers i selskapet.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.