Hopp til innhold

OBOS satser på Jessheim

OBOS har kjøpt en 15 mål stor tomt på Gystadmyra på Jessheim. Planen er å bygge rundt 290 leiligheter.

Publisert:
mandag 2. september 2019

Ullensaker er Norges raskest voksende kommune og nærmer seg 40 000 innbyggere. Bortimot halvparten bor i tettstedet Jessheim. Den sentrale beliggenheten med kun 39 minutter med tog til Oslo S, og 17 minutter med buss til Oslo Lufthavn, gjør at behovet for nye boliger er stort. 

Det nye boligområdet ligger under en kilometer fra jernbanestasjonen på Jessheim, og har skole, barnehage og andre servicetilbud i nærheten. 

Salgsstart i 2020

På den ferdigregulerte tomten vil OBOS bygge rundt 290 leiligheter. Går alt etter planen vil salget av de første boligene starte allerede neste år.

− Den sentrale beliggenheten på Jessheim med nærhet til Gardermoen og kort vei til Oslo, gjør dette til et spennende prosjekt i en region med sterk vekst og med stort behov for flere boliger i årene som kommer. Vi synes det er spennende å få være med og utvikle dette området, sier administrerende direktør Even Jermstad i OBOS Nye Hjem.

Miljøvennlig

Det nye prosjektet vil bestå av flere leilighetsbygg fra fire til syv etasjer, med leiligheter i ulike størrelser. Det vil bli parkeringsplasser under bakken og fokus på gode uteområder mellom husene.

Prosjektet skal i likhet med alle nye byggeprosjekter OBOS setter i gang, miljøsertifiseres etter standarden BREEAM-NOR. Det betyr at kjøperne er garantert å flytte til et miljøvennlig hjem hvor det er lagt til rette for at beboerne kan velge en grønn livsstil.

Et selskap under ØIE Eiendomsutvikling har stått for konseptutvikling og detaljregulering av tomten før den ble solgt til OBOS.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.