Vi oppdaterer systemene våre

Oppdateringer 25. og 26. januar

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette: 

- bruktboligsøk og melding av forkjøp
- medlemskap og Min Side
- nyhetsbrev

Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp
- OBOS-appen
- Styrerommet
- Nabolaget
- Vibbo

Lukk
Hopp til innholdet

OBOS støtter TV-aksjonen

OBOS støtter Kirkens bymisjon og deres arbeid for at alle skal ha et sted å bo. I år skal vi hjelpe dem med å rekruttere 100 000 bøssebærere.

I tillegg støtter vi TV-aksjonen med 500 000 kroner.

I Norge er det rundt 4000 mennesker som ikke har et fast sted å bo. Kirkens Bymisjon skal derfor bruke noe av pengene som blir samlet inn under TV-aksjonen 21. oktober til å etablere flere akutte overnattingssteder og utleieboliger til folk som sliter, og skape flere møter som gir mennesker muligheten til å komme inn i et fellesskap.

− Vi jobber for at de som faller utenfor på grunn av rusavhengighet, psykisk lidelse, isolasjon og dårlig økonomi, skal kunne ha et sted å bo, sier generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal i Kirkens Bymisjon.

En dugnad for fellesskapet

Noen mangler en seng å sove i, andre står utenfor arbeidslivet, familielivet eller sosiale fellesskap. Med årets TV-aksjon skal vi sammen åpne flere dører og skape et varmere samfunn med rom for alle.

I forkant av TV-aksjonen hjelper OBOS til med å skaffe nok bøssebærere.

– OBOS oppfyller boligdrømmer, og for noen kan boligdrømmen være å ha en trygg og varm seng og sove i. Derfor synes vi det er viktig at Kirkens Bymisjon har blitt tildelt årets TV-aksjon. Vi oppfordrer alle til å støtte deres arbeid, sier sponsorrådgiver Hege Irene Asplund i OBOS.

Ta årets viktigste søndagstur!

Vi syns årets TV-aksjon er viktig både for enkeltmennesker, nabolaget og for det samfunnet vi ønsker å være. Vi håper du vil være med på en dugnad for fellesskapet søndag 21. oktober.

Bli bøssebærer!(Lenke ut)

Dette er TV-aksjonen

TV-aksjonen på NRK ble startet i 1974, og har vært år siden blitt avviklet en søndag i oktober. Rundt 100 000 bøssebærere vil besøke 2,3 millioner husstander. Det ble i fjor samlet inn nesten 244 millioner kroner til Unicef. I år går pengene som samles inn under TV-aksjonen til Kirkens Bymisjon.