Hopp til innhold

OBOS støtter TV-aksjonen

OBOS støtter Kirkens bymisjon og deres arbeid for at alle skal ha et sted å bo. I år skal vi hjelpe dem med å rekruttere 100 000 bøssebærere.

Publisert:
fredag 21. september 2018

I tillegg støtter vi TV-aksjonen med 500 000 kroner.

I Norge er det rundt 4000 mennesker som ikke har et fast sted å bo. Kirkens Bymisjon skal derfor bruke noe av pengene som blir samlet inn under TV-aksjonen 21. oktober til å etablere flere akutte overnattingssteder og utleieboliger til folk som sliter, og skape flere møter som gir mennesker muligheten til å komme inn i et fellesskap.

− Vi jobber for at de som faller utenfor på grunn av rusavhengighet, psykisk lidelse, isolasjon og dårlig økonomi, skal kunne ha et sted å bo, sier generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal i Kirkens Bymisjon.

En dugnad for fellesskapet

Noen mangler en seng å sove i, andre står utenfor arbeidslivet, familielivet eller sosiale fellesskap. Med årets TV-aksjon skal vi sammen åpne flere dører og skape et varmere samfunn med rom for alle.

I forkant av TV-aksjonen hjelper OBOS til med å skaffe nok bøssebærere.

– OBOS oppfyller boligdrømmer, og for noen kan boligdrømmen være å ha en trygg og varm seng og sove i. Derfor synes vi det er viktig at Kirkens Bymisjon har blitt tildelt årets TV-aksjon. Vi oppfordrer alle til å støtte deres arbeid, sier sponsorrådgiver Hege Irene Asplund i OBOS.

Ta årets viktigste søndagstur!


Vi syns årets TV-aksjon er viktig både for enkeltmennesker, nabolaget og for det samfunnet vi ønsker å være. Vi håper du vil være med på en dugnad for fellesskapet søndag 21. oktober.

Dette er TV-aksjonen


TV-aksjonen på NRK ble startet i 1974, og har vært år siden blitt avviklet en søndag i oktober. Rundt 100 000 bøssebærere vil besøke 2,3 millioner husstander. Det ble i fjor samlet inn nesten 244 millioner kroner til Unicef. I år går pengene som samles inn under TV-aksjonen til Kirkens Bymisjon.

 

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.