Hopp til innhold

Prestisjefylt stipend til OBOS-ansatt

Hilde Rostad, direktør for digitalisering av økonomitjenester i OBOS har mottatt et MBA-stipend fra Norsk Svensk Handelskammer og Handelshøyskolen i Stockholm.

Publisert:
fredag 17. september 2021

Stipendiet omfatter Executive MBA-studier til en verdi av 465 000 svenske kroner.

Det er neste generasjons ledere som er målgruppe for stipendiet, og formålet er å styrke relasjonene mellom norsk og svensk næringsliv.

– Vi er svært stolte over at Hilde Rostad har blitt tildelt det Norsk-Svenske Handelskammerets stipend. I tillegg til at Hilde er en veldig god representant for OBOS, er stipendet også en bekreftelse av at vårt strategiske fokus på talentutvikling lønner seg, sier Morten Aagenæs, konserndirektør i OBOS.

For OBOS er det å utvikle ledere og strategisk kompetanse helt avgjørende.

– Når vi ansetter ledere hos oss, leter vi etter de beste talentene, de som kan lede OBOS inn i framtiden. Rostad ble ansatt etter disse kriteriene, og vi har stor tro på hennes potensial, forteler Aagenæs.

Ledelse, innovasjon og bærekraft

Stipendet gir Rostad mulighet til å utvikle sin kompetanse innen ledelse, innovasjon, internasjonale relasjoner og ikke minst bærekraft. Nå venter 18 måneder med spennende studier ved Handelshøyskolen i Stockholm.

– Det var med stor glede og ydmykhet, at jeg mottok beskjeden om at jeg ble plukket ut til dette stipendet. I ett og et halvt år skal jeg, ved siden av jobb, få muligheten til å bygge kompetanse og danne nettverk med andre ledere fra hele verden. Selv om jeg har vært leder i snart ti år, er det jurist jeg er av utdannelse. Nå gleder jeg meg til å dykke inn i det faget jeg er så lidenskapelig glad i, nemlig ledelse, forteller Rostad.

Stipendet ble overrakt av styreleder i Norsk Svensk Handelskammer, Kai Eide tidligere denne uka. Juryen begrunner sitt valg blant annet med at Rostad er et innovativt talent med sterke lederegenskaper, og interessert i teknologi og bærekraft.

– Det at SSE MBA Executive Format 2021 inkorporerer bærekraft i alle fag er noe av det som gjør at jeg ser spesielt frem til å ta fatt på denne utdannelsen. Å få muligheten til å bygge nettverk med ledere fra hele verden ser jeg på som utrolig spennende, og den praktiske tilnærmingen Handelshøyskolen i Stockholm legger opp til gjør at jeg vil kunne nyttiggjøre meg kunnskapen og innsikten i jobben min i OBOS, sier Rostad.

 

 

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.