Hopp til innhold

Setter utfor med OBOS

Kjelsås IL Alpint har i flere år jobbet for å spre skiglede til barn og unge blant annet ved å tilby et godt breddetilbud med lav økonomisk terskel.

Publisert:
onsdag 11. april 2018

I 2018 har OBOS gir tilbake gått inn i en treårsavtale med klubben for å sikre at klubben kan fortsette det viktige arbeidet med å inkludere stadig flere i idretten.

– Vi ønsker å tilrettelegge for at langt flere kan inkluderes i vår idrett gjennom blant annet å ha et moderat utstyrsfokus, tilby gratis utlån av skiutstyr og lavest mulig treningsavgifter. I tillegg arrangerer vi en årlig sportsmesse der det er mulig å kjøpe og selge brukt og rimelig utstyr, sier Knut Røsjorde, styreleder i Kjelsås IL Alpint.

Største alpinfestival for barn og unge

Hvert år arrangerer klubben Oslo Alpinfestival, et arrangement som setter skiglede i sentrum for de minste utøverne. Arrangementet går over en helg og viser frem alpinsporten for alle familier i nærområdet, deres venner og tilreisende alpinister. I 2017 stilte i overkant av 250 alpinister til start hver dag.

– For Kjelsås IL Alpint er det ikke mulig å gjennomføre et arrangement som Oslo Alpinfestival uten store mengder frivillig innsats fra foreldre og klubbmedlemmer. I tillegg mener vi det er positivt at foreldre involveres i barnas aktiviteter, vi tror disse gode relasjonene bidrar til trygge og gode rammer for barnas idrettsglede, sier Røsjorde.

Med OBOS gir tilbake på laget kan klubben ta sats, sette utfor og sikre seg nødvendig utstyr til bruk i treningsarbeidet og aktivitetene i klubben. I tillegg er OBOS med for å sikre ekstra snøproduksjon, nødvendig utstyr og bidrar med verdifull støtte til Oslo Alpinfestival.

Søk om støtte fra OBOS gir tilbake

OBOS gir tilbake - relaterte artikler