Studenter ønsker seg jobb i OBOS

Studenter over hele landet har sagt sin mening om hvor de helst vil jobbe. OBOS gjør et byks oppover på lista og er en av årets klatrere.

Det er Universum som hvert år avdekker Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler. I år har i underkant av 15.000 studenter sagt sin mening.

Klatrer 16 plasser

OBOS rangeres høyt av både ingeniør - og økonomistudenter. Når ingeniørstudentene blir spurt om hvor de helst ønsker å jobbe rangerer de OBOS hele 16 plasser høyere på lista enn i fjor.

Det er de kvinnelige studentene som setter OBOS aller høyest når de skal ut å søke jobb.

– Særlig gledelig er det at så mange kvinnelige studenter vurderer det som attraktivt å jobbe i OBOS. Det siste året har vi jobbet hardt med likestilling og oppnådd gode resultater på dette området. Det er veldig hyggelig hvis dette er blitt lagt merke til, sier HR-direktør i OBOS, Karin Svanevik Graff.

Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

OBOS rangeres som nr. 41 blant økonomistudentene og nr. 48 blant ingeniørstudentene. Ser vi på de kvinnelige studentene isolert sett, rangerer de OBOS som nr. 36. OBOS vinner også prisen som bransjebeste i kategorien eiendomsbransjen (Real estate), der OBOS rangeres som bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

– OBOS er avhengig av dyktige medarbeidere og konkurransen om de beste hodene kan være hard. Derfor jobber vi systematisk med rekruttering. At så mange studenter ønsker å jobbe hos oss gjør oss enda bedre rustet til å utvikle OBOS videre, sier Svanevik Graff.

Norges 100 mest attraktive arbeidsgivere slik studentene har rangert dem.