Hopp til innhold
Illustrasjon av styremedlemmer som sitter i møte og en person som går HMS-kontroll på lekeplass

To priser til Styrerommet.no

OBOS har fått to bransjepriser for det nyutviklede digitale Styrerommet.no. som nå blir brukt av over 2000 borettslag og sameier.

Publisert:
fredag 10. mai 2019

Styrerommet vant pris under kategorien «Tjenester og verktøy» som ble delt ut av IxDA Oslo og Grafill i forbindelse med Visuelt. IxDA-prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Vinneren er valgt ut blant alle de innsendte bidragene til den digitale kategorien i Visuelt-konkurransen.

Gulltaggen er en årlig faglig konferanse og kreativ reklamekonkurranse innen digital markedsføring. Her vant Styrerommet pris for kategorien «Produkter og tjenester». Og juryens begrunnelse var følgende:

Tjenesten er tett knyttet til kjernevirksomheten og evner å konvertere innsikt til et verdiøkende produkt, som blir god markedsføring i kraft av seg selv. Jobben er et solid, gjennomarbeidet håndverk med fokus på målgruppens behov og et produkt med lang levetid som setter agenda for digitalisering. Dette en klar vinner i kategorien. Vinneren har bygget en brukervennlig tjeneste som løser et reelt problem. For alle som driver med styrearbeid eller bor i et borettslag er dette en høyst velkommen tjeneste.

– Det er naturligvis veldig moro å vinne bransjepriser for tjenesten vår og få slike positive begrunnelser fra juryen, men det viktigste for oss er alle de positive tilbakemeldingene vi har fått fra brukerne de siste syv månedene vi har hatt den nye løsningen, sier Eiliv Mæhle Liljevik, avdelingsdirektør i OBOS.   

Allerede har over 2000 borettslag og sameier som forvaltes av OBOS blitt brukere av det nye Styrerommet, de resterende 2500 boligselskapene skal få tilgang før sommeren 2019.  

Styrerommet.no gjør det enklere for tusenvis av borettslag og sameier landet over å håndtere økonomi, gjennomføre HMS og avholde styre- og årsmøter.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.