Hopp til innhold

Vibbo samler alt du trenger å vite om ditt sameie eller borettslag

Last ned Vibbo som app på mobilen og hold deg oppdatert på hyggelige arrangementer, oppussing og andre hendelser i ditt sameie eller borettslag.

Publisert:
mandag 10. august 2020

Uansett om du eier eller leier er det hyggelig å følge med på hva som skjer der du bor. På Vibbo.no og i Vibbo-appen kan du enkelt lese nyheter fra styret og finne informasjon om felleskostnader, boligopplysninger og kontaktinformasjon til styret. I appen kan du også se meldinger fra naboene dine, og en fin oversikt over praktisk informasjon.

Ta del i fellesskapet

Om det er noe du ønsker å informere om eller invitere naboene til kan du enkelt legge ut et oppslag i appen. Du kan også kommentere på andres saker og avtale ting med naboene. Funksjonen passer godt til å for eksempel varsle om oppussingsarbeid eller foreslå sosiale aktiviteter.

Du velger selv om du vil få varsel om «alt som skjer» eller «kun det viktigste». Om du ikke har blitt invitert enda kan du enkelt be om å bli lagt til ved å laste ned appen og skrive inn hvor du bor. Du trenger altså ingen sosiale medier for å bli med.

Vibbo er stadig i utvikling og får stadig nye funksjoner. Last ned appen fra App Store eller Google Play i dag!

Aktuelt - relaterte artikler

Boligsalget stabiliserer seg

OBOS solgte 533 boliger til en verdi av 2,5 milliarder kroner i første kvartal 2024. Sammenlignet med første kvartal i fjor er det en oppgang på 24 prosent.