Hopp til innhold

Festivalsommeren

Hver sommer kan OBOS-medlemmer oppleve mer for mindre. OBOS er sponsor for flere ulike festivaler og konserter rundt om i landet, og alle OBOS-medlemmer får en ekstra hyggelig pris!

Foto av fire gjester som går rundt på festivalområdet en sommerdag

Årets festivaler og konserter med OBOS-rabatt

Foto av en konsert på Månefestivalen.

Månefestivalen

OBOS er stolte av å presentere Månefestivalen 2024! Musikkfest 25. juli–27. juli i den sjarmerende Gamlebyen i Fredrikstad. Her får OBOS-medlemmer 20 % rabatt på festivalpass!

Foto av festivalområdet som lyses opp av utallige raketter mot himmelen.

Jugend

Velkommen til vestlandets største festival! 16. og 17. august kan du blant annet se Zara Larsson, Dagny, CC Cowboys og mange flere kjente artister på scenen. OBOS-medlemmer får festivalbilletter til 1999 kr (ordinær pris er 2599 kr).

Foto av publikum på festivalen Langs Akerselva som jubler mot scenen i sommervarmen.

Langs Akerselva

Bli med på en kunstnerisk festival i Oslo som har fokuset på lys, kunst og kvalitativ indie-musikk! Langs Akerselva finner sted 16.-17. august og som OBOS-medlem får du 20 % rabatt på festivalbilletter.

Foto av årets lineup for Byfjordfestivalen med en rosa bekgrunnsfarge.

Byfjordfestivalen 2024

Opplev en helt ny festival på Kleppestø kai 17. august! Til Byfjordfestivalen kommer blant annet stjernene Kamelen, Carina Dahl og Freddy Kalas. OBOS-medlemmer får 15-25 % rabatt på billetter til festivalen.

Scenebilde fra publikumshavet som ser mot konsertscenen en sommerkveld.

Utopia

30.–31. august er det igjen duket for Utopia, Stavangers største musikkfestival i nydelige Bjergstedparken! OBOS-medlemmer får 20 % rabatt på festivalbilletter.

foto av scenen til Festningen festival med Broiler som spiller for publikum.

Festningen

Sikre deg billetter til Midt-Norges største musikkfestival, Festningen 30.–31. august! Her står blant annet Dagny, Gabrielle og Undergrunn på scenen. OBOS-medlemmer får 20 % rabatt på festivalbilletter.

Sigrid-konsert på Vill Vill Vest.

Vill Vill Vest

Velkommen til en Vill Vill Vest 7.-9. november i Bergen! Festivalen er en viktig arena for nyetablerte artister og som OBOS-medlem får du 20 % rabatt på festivalbilletter.

Publisert 08.05.2024

Sist oppdatert 12.07.2024 kl. 13:13