Hopp til innhold

En julegave for framtiden

Årets julegavetips er et medlemskap i OBOS. Det kan utgjøre en stor forskjell for en du er glad i.

Tre ungdommer ligger i en seng og smiler til hverandre. Det er en gutt og to jenter.

Det er ikke alltid lett å finne den perfekte julegaven, særlig ikke til den som har alt. Derfor vil vi tipse om det vi mener er den perfekte julegaven.

Et OBOS-medlemskap er en gave for framtiden. For den heldige personen kan veien inn på boligmarkedet bli mye enklere. Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. 

Fram til 31. desember 2023 spanderer vi årskontingenten på 200 kroner ved innmelding.

Bygger ansiennitet

Personen du gir gaven til bygger ansiennitet fra den dagen personen meldes inn i OBOS. Med forkjøpsrett kan personen kapre drømmeboligen i framtiden – uten å være med i budrunden! Som OBOS-medlem stiller du foran i køen når du skal kjøpe bolig, og har forkjøpsrett på over 90 000 boliger i hele Norge.

Gode tilbud og rabatter

I tillegg til forkjøpsrett byr medlemskapet på faste rabattavtaler på alt fra forsikring, reise, kino, interiør, maling, festivaler, konserter, teater og fotballkamper, samt gode vilkår i OBOS-banken. Det skal lønne seg å være medlem.

Se alle medlemsfordelene

Publisert 11.12.2023

Sist oppdatert 18.01.2024 kl. 15:16