Hopp til innhold

Nyt jula med gode medlemsfordeler

Nyt juleferien enten du liker en avslappende eller aktiv jul. Som OBOS-medlem anbefaler vi deg disse fordelene i jula.

Sønn med sykkelhjelm og far sitter på gulvet

Når du endelig har «vaske golvet og børi ved», og du har satt opp fuggelband og pønta tre. Da kan du sette deg og hvile for en stund.

Avslappende jul

Det skal ikke mer til for å roe seg ned i jula, enn å benke seg foran skjermen. Finn fram pleddet fra Kid Interiør og se en god julefilm, eller La Liga for alle som er fotballfans. Dette hjelper strømmetjenesten Strim deg med. Med Strim får du TV2 Play, HBO Max, Viaplay Films & Serier, SkyShowtime og opptil 41 TV-kanaler. Som OBOS-medlem får du gratis prøveperiode hos Strim og fast rabatt på abonnement.

Kvinne holder et pledd og smiler. Det er glimt av et juletre i bakgrunnen.

Er du ikke helt i mål med julegavene?
Sjekk ut våre tips til julegaver

Hyggelige samtaler

Når det er jul har du kanskje tid til å ringe en venn eller to, eller familie du ikke får sett. Og kanskje bruker du telefonen litt ekstra til å scrolle med. Da er det greit å vite at med Talkmore får du rimeligere abonnement og mer datatrafikk. 

Dame sitter i en lys stue med grønne vegger og keser flipp på mobil med kaffekopp i hånden..

Aktiviteter sammen

I jula er det hyggelig å gjøre ting i lag. Hva med å se en god julefilm på ODEON Kino? Som OBOS-medlem får du rabatt på alle kinoforestillinger. Eller nyt en overnatting på hotell med Strawberry.

Aktiv jul

Det er ikke for alle å ha en avslappende jul. Du er kanskje av typen som ønsker en aktiv juleferie. Vi kan ikke spå været, men fordelen med SNØ er at du har en innendørs skiarena som kan brukes hele året. Som OBOS-medlem får du gode rabatter på inngangsbilletter. 

En person på slalåm i solnedgangen

Om du ønsker å stå på ski utendørs, kanskje ved de to mest snøsikre regionene i landet, får du OBOS-rabatter på heiskort som er kjøpt på nett, i Hafjell og Kvitfjell. 

Energisk jul både ute og inne

Behøver du nye ski, eller kanskje minsten ønsker et akebrett å suse ned på, får du rabatter på alle ordinære varer hos Anton Sport. Der finner du alt av klær og utstyr for den aktive.

For mange er en treningsøkt det som gir energi, og er et fint avbrekk fra mat og juleselskaper. For deg som er OBOS-medlem får du rabatter hos treningskjeden Fresh Fitness. Om du heller vil trene hjemme eller der du er, kan du benytte deg av OBOS-rabatten på digitalt medlemskap hos Mentra by Sats.

Dame har digital treningsøkt i stue

Sist men ikke minst, et godt tips er å ta turen innom Norsk Folkemuseum. Det store friluftsmuseet på Bygdøy viser dagliglivets kulturhistorie i Norge fra 1500-tallet og fram til i dag. Som OBOS-medlem får du rabatter på inngangsbilletter og på varer i butikken.

God jul – enten den er aktiv eller avslappende!

Publisert 26.07.2023

Sist oppdatert 18.04.2024 kl. 11:55