Hopp til innhold

Spar penger på julegavehandelen

Julegavene blir ikke mindre verdt av at du har spart penger på å kjøpe dem med OBOS-rabatt. Dette er fordelene du kan bruke nå.

Mor og datter åpner julekalender på sengen omringet av juledekor og juletre.

Gi familiens nye tilskudd et par voksenpoeng til jul ved å kjøpe et OBOS-medlemskap. Fram til nyttår spanderer vi årskontingenten for 2022.

Fordeler inne og ute

I tøffere tider er det godt å komme seg litt ut, og da er gode klær helt essensielt. Hos Anton Sport får du bonus på kjøp av sportsutstyr som motiverer til en mer aktiv hverdag.

Kjenner du en mer «innekjær» type i hovedstaden, kan billetter til ODEON Kino være en idé å legge under treet. Som OBOS-medlem får du rabatter på alle kinoforestillinger.

TV-hygge i vinter?

Du kan også overraske noen du er glad i ved å si at du ønsker å sponse abonnement hos Strim – Norges mest komplette strømmetjeneste. Med Strim får mottakeren opptil 41 TV-kanaler i tillegg til TV 2 Play Film og serier, HBO Max, Viaplay Film & Serier og SkyShowtime. Kanskje en gave til deg selv, også? 

Gi en opplevelse

Underholdning oppleves også kanskje best live, og da er det lurt å skaffe seg oversikt over alle de flotte kulturinstitusjonene du kan kjøpe billetter til på nyåret.

Rabattene varierer, men du kan stort sett spare 20 % på forestillinger hos Det Norske Teatret, Den Norske Opera & Ballett, Nationaltheatret, Folketeatret og mange flere.

Kjører du på med å spandere hotellweekend, så husk at det er penger å spare dersom du bruker OBOS-rabatten din hos Strawberry eller Best Western Hotels & Resorts.

Julegalla i Operaen - orkesteret spiller på scenen

Interiør på ønskelista?

Nytt år gir nye muligheter – også til å endre og forbedre hjemmet. Kjenner du noen som er glad i interiør, og har ønsket seg alt fra kosetepper til et nytt møbel? Da må du huske på at hos Kid Interiør får du rabatter på alle varer til ordinær pris.

Hos Bohus får du rabatter i alle varehus, og det er også mulighet for å spare penger ved å bruke rabatten hos Maxbo.

PS: Husk at dersom du kjører bil til og fra butikkene for å handle inn årets julegaver, så får du rabatt per liter på drivstoff på betjente Circle K- og Best stasjoner. Og har du el-bil får du rabatt på hurtiglading.

Foto i topp: Kid Interiør