Hopp til innhold

Spar penger på julegavehandelen

Julegavene blir ikke mindre verdt av at du har spart penger på å kjøpe dem med OBOS-rabatt. Dette er fordelene du kan bruke nå.

En jente sitter under et egetlaget telt av duker og tepper. Ved siden av står et juleltre som er pyntet. Jenta smiler og holder en hund i armene.

Gi familiens nye tilskudd et par voksenpoeng til jul ved å kjøpe et OBOS-medlemskap. Fram til nyttår spanderer vi årskontingenten for 2023.

Fordeler inne og ute

I tøffere tider er det godt å komme seg litt ut, og da er gode klær helt essensielt. Hos Anton Sport får du 20 prosent bonus på kjøp av sportsutstyr som motiverer til en mer aktiv hverdag.

Kjenner du en filmglad type, kan billetter til ODEON Kino være en idé å legge under juletreet. Som OBOS-medlem får du rabatter på alle kinoforestillinger.

Gi en opplevelse

Underholdning oppleves kanskje best når man kan gjøre det sammen. Her kan du få oversikt over alle de flotte kulturarrangementene du kan kjøpe billetter til.

Rabattene varierer, men du kan stort sett spare 20 prosent på forestillinger hos Det Norske Teatret, Den Norske Opera & Ballett, Nationaltheatret og mange flere.

Vil du spandere hotellweekend, så bruk OBOS-rabatten din hos Strawberry eller Best Western Hotels & Resorts.

Foto av fire artister som skal spille under årets konserter.

20 % rabatt på billetter til Stille natt, Norges største og eldste julekonsertturne.

Bilde av Latter sin logo på hovedscenen, som lyser opp av ulike lys

20 % rabatt på alle forestillinger på Latter.

Foto av Operaens scene med fult orkester, juletre og en mannlig operasanger.

OBOS Julegalla, med Norges ypperste stemmer, blir avholdt for OBOS-medlemmer til en god pris.

TV-hygge i vinter?

Du kan også overraske noen du er glad i ved å si at du ønsker å sponse abonnement hos Strim – Norges mest komplette strømmetjeneste. Med Strim får mottakeren opptil 41 TV-kanaler i tillegg til TV 2 Play Film og serier, HBO Max, Viaplay Film & Serier og SkyShowtime. Kanskje en gave til deg selv, også? 

Helt elektrisk

Nytt i år for OBOS-medlemmer er den nye medlemsfordelen Elon. I nettbutikken får du 12 prosent rabatt på produkter innen hvitevarer, småelektrisk, personlig pleie, belysning og lyd. Kanskje det står en kaffetrakter, gryte eller en ny vaskemaskin på ønskelista?

På en kjøkkenbenk står det kaffetrakter, vannkoker, brødrister og et tent stearinlys
Kjele med digital skjerm som du kan justere termostat. Ved siden av ligger det poteter, sitron og grønnsaker. Bildet er fra et kjøkken.

Som OBOS-medlem får du 12 % rabatt på produkter innen hvitevarer, småelektrisk, personlig pleie, belysning og lyd.

Det står en hvit vaskemaskin i et rom. Det er malt grønt på veggen, et bilde henger på veggen, en hylle med ulike oppbevaringskasser, kurv med blomst og klær henger pent synlig.

Interiør på ønskelista

Kjenner du noen som er glad i interiør? Du får gode rabatter på alle varer til ordinær pris hos Kid Interiør og Christiania Glasmagasin.

Hos Bohus får du rabatter i alle varehus, eller spar penger ved å bruke rabatten hos Maxbo.

Om du kjører bil for å handle inn til årets julegaver, får du rabatt per liter på drivstoff på betjente Circle K- og Best stasjoner. Og har du elbil får du rabatt på hurtiglading.

Toppbilde: Kid Interiør

Publisert 26.07.2023

Sist oppdatert 18.04.2024 kl. 11:55