Hopp til innhold
Foto av influenceren Kjersti Grønseth, også kjent som Forbrukerfrue.

OBOS-banken

Som OBOS-medlem får du ekstra gode fordeler i en av landets beste dagligbanker. Det er enkelt, trygt og lønnsomt å være kunde i OBOS-banken.

OBOS-banken

Sparekonto med god rente

Som OBOS-medlem kan du spare mer i OBOS-banken med en god rente. Spar trygt og forutsigbart med 4,00 % i rente og 24 gebyrfrie uttak i året. Er du ikke kunde i OBOS-banken enda, tar det bare et par minutter å bli det.

Les mer om Sparekonto i OBOS-banken

Bruk mobilen som lommebok

Som kunde i OBOS-banken kan du betale med Apple Pay eller Google Pay på nett, i app eller i fysiske butikker. Bankkortet kan du legge igjen i skuffen. Du får full oversikt over alle kjøpene du gjør i både nett- og mobilbanken.

Les mer om Apple Pay og Google Pay

Plasseringskonto

Plasseringskonto 31+ dager er sparekontoen med høyest rente hos OBOS-banken. Du får 4,35 % rente fra første krone.

Ønsker du å gjøre uttak fra kontoen, er det ganske enkelt å bestille det i nettbanken. Vær oppmerksom på at uttak bestilles 31 dager i forveien, ellers vil det påløpe et gebyr på 1,5 prosent av beløpet du tar ut.

Les mer om Plasseringskonto 31+ dager

Gir tilbake til samfunnet

OBOS' viktigste samfunnsoppdrag er å skaffe boliger til medlemmene. I OBOS-banken hjelper vi både førstegangskjøpere og de som er på utkikk etter noe nytt med finansiering til å skaffe seg drømmeboligen.

Og visste du at OBOS-banken ikke har noen private aksjonærer? Det betyr at alt overskuddet banken skaper går til å bygge flere boliger for medlemmene våre. Når du er kunde hos oss, bidrar du derfor til å bygge flere boliger, og er med på å skape et bedre samfunn!

Medlemsfordel

Som kunde i OBOS-banken og medlem i OBOS får du ekstra gode fordeler.

  • Sparekonto fra OBOS er for deg som ønsker å spare forutsigbart, trygt og fleksibelt. Du får 4,00 % rente fra første krone.
  • Gratis bankkort (ordinært årsgebyr 250 kroner).
  • 1,50 % rente på OBOS-konto – en brukskonto med rente! (Ordinær rente er 0 %).
  • Grønt boliglån med nominell rente på 5,24 % rente. Lån 2 millioner over 25 år. Effektiv rente 5,41 %. Kostnad 1,70 millioner. Totalt 3,70 millioner.
  • Er du kunde i OBOS-banken og har bankkort, slipper du å stå i kø på noen festivaler. Se etter skiltet «OBOS-banken Ekspressinngang» og gå rett inn på festivalområdet!
Bli kunde i OBOS-banken

Relaterte fordeler