Hopp til innhold
Foto av influenceren Kjersti Grønseth, også kjent som Forbrukerfrue.
OBOS-banken logo

OBOS-banken

I OBOS-banken får du som medlem rente på brukskonto og gratis bankkort med støtte for Apple Pay og Google Pay. Du får i tillegg god rente på sparepengene dine, og selvfølgelig en nettbank og mobilbank som er enkel å bruke.

Medlemsfordel

  • Gratis bankkort: Som OBOS-medlem betaler du ingenting i årsgebyr på bankkort fra OBOS-banken. Bankkortet er laget av 75 % resirkulert plast og du kan bestille flere bankkort tilknyttet samme konto helt gratis.
  • Rente på brukskonto: Som OBOS-medlem får du tilgang til OBOS-konto. Dette er en brukskonto der du som medlem får 1,5 % rente fra første krone.
  • Sparekonto for OBOS-medlemmer: Som OBOS-medlem kan du spare mer i OBOS-banken med en god rente. Spar trygt og forutsigbart med 4,25 % rente og 24 gebyrfrie uttak i året.

Andre fordeler

  • Digital lommebok med Apple Pay og Google Pay: Legg igjen kortene dine hjemme og betal direkte på kortterminaler med mobiltelefon eller smartklokke.
  • BSU - Boligsparing for unge: BSU spareordningen for deg mellom 18 og 34 år som sparer til bolig, med bankens beste rente på 6,00 %.
  • Plasseringskonto +31 dager: Dette er sparekontoen for langsiktig sparing, med 4,62 % rente fra første krone.

Om OBOS-banken

OBOS-banken er 100 % eid av OBOS. Vi hjelper både førstegangskjøpere og de som er på utkikk etter noe nytt med finansiering til å skaffe seg drømmeboligen.

Alt overskudd banken skaper, går tilbake til OBOS, som igjen investerer overskuddet sitt i bygging av flere boliger for medlemmene våre.

Inntil ti prosent av det årlige overskuddet OBOS skaper gis tilbake til samfunnsnyttige formål og frivillige organisasjoner, som bygger fellesskap og liv mellom husene.

Relaterte fordeler