Hopp til innhold
En person tar på en mann bunadssmykke. Han smiler og har på seg bunad.
Tryg Forsikring logo

Tryg Forsikring

Tryg og OBOS samarbeider for å gi deg markedets beste forsikringer til ekstra gunstige medlemspriser.

Medlemsfordel

  • OBOS Personforsikring: Livs- og uføreforsikring til en ekstra lav pris.
  • OBOS Innboforsikring: Fra 4 kroner dagen og dekker blant annet uflaksskader og bekjempelse av skjeggkre.
  • OBOS Forsikringspakke: Tryg sine beste forsikringer for reise, innbo og ulykke.
  • Husdyrforsikring: Den beste gaven du kan gi din firbeinte bestevenn. Kåret til best i test i november 2021.
  • Ulykkesforsikring til barn: Som oftest går alt bra, men det koster lite å være forberedt. Med denne forsikringen får du erstatning om barnet får varig funksjonsnedsettelse etter en ulykke, og tilgang til VI-appen og Tryg Legehjelp.
  • MC-forsikring: Med Tryg er du og motorsykkelen din trygt forsikret mot de fleste små og store hendelser som kan skje på landeveien, enten du havner i en ulykke, får skade på parkert sykkel eller skade på motoren.
  • Opptil 23 % rabatt på alle andre forsikringer, som blant annet bilforsikring, elsparkesykkelforsikring og reiseforsikring.

OBOS Personforsikring og ulykkesforsikring til barn gir deg også tilgang til Tryg Legehjelp – en døgnåpen legetjeneste på telefon, som blant annet kan hjelpe med henvisninger, legeerklæring og enkelte resepter. Samtaler til Tryg Legehjelp koster ingenting ekstra.

Gode grunner for å velge Tryg Forsikring

Som medlem av OBOS får du en helt unik forsikringsavtale hos Tryg. Du får gode forsikringer for alt du er glad i og ekstra gode rabatter dersom du samler flere av forsikringene dine hos Tryg. Du får også rask og god hjelp når du trenger det, og tilgang til en rekke gode fordeler som gjør hverdagen tryggere.

Om Tryg Forsikring

Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap med ca. 7000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. I Norge har Tryg over 470 000 private kunder og har gjennom flere tiår vært en aktiv bidragsyter til et tryggere samfunn. Dette har de blant annet gjort gjennom utplassering av over 55 000 livbøyer siden 1952 og et tett samarbeid med Natteravnene.

Relaterte fordeler