Hopp til innhold
Bilde av en lys stue med en beige sofa og et stort vindu på venstre side som slipper sollys inn i rommet
Bohus logo

Bohus

Forny hjemmet ditt med møbler og interiørartikler fra Bohus. Hos møbelkjeden finner du et bredt utvalg av stilarter til både små og store hjem, til gode priser.

Medlemsfordel

  • 12 % rabatt i alle Bohus sine varehus.
  • Rabatten gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre kampanjer og tilbud, eller på FAST LAV PRIS-produktene.
  • Rabatten gjelder ikke i nettbutikken.
  • Husk å ta med medlemsbeviset ditt – du finner det i OBOS-appen.

Enten du skal pusse opp ditt nye hjem eller gi en sliten leilighet et løft, så finner du alt du trenger av interiør hos Bohus. Møbelkjeden er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede, og har butikker over hele landet. Møbelbutikken gjør sitt ytterste for at deres kunder skal få den hjelpen de trenger og en fin handelsopplevelse.

Hvis du lurer på hvordan du enkelt kan få det lunt og koselig i en helt ny bolig, er det interiørinspirasjon å hente i visningsleiligheten på Vollebekk. Les her om hvordan Bohus har innredet den her.

Om Bohus

Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede, og har røtter helt tilbake til 1976. I dag har møbelkjeden 1300 dedikerte medarbeidere og varehus over hele landet. Her finner du varer som sofa, spisebord, senger, lamper og mindre interiørgjenstander til både store og små hjem.

Bohus lever etter verdiene fristende, opptur og troverdig, og holder fast ved sitt kundeløfte som skal gjøre deg som kunde trygg på at du skal få tilstrekkelig hjelp og en god opplevelse hos dem.

Relaterte fordeler