Hopp til innhold

Gjør påskeferien litt billigere med medlemsfordeler

Foretrekker du bypåske, eller lokkes du mot pudderføre på fjellet? Uansett om du velger å være hjemme eller å reise bort, har du som OBOS-medlem mange gode fordeler som kommer godt med i ferien.

En dame og to barn er på SNØ for å gå på langrenn. De står med skiutstyr og smiler bredt.

Lei bil og reis bort

Med Novasol får du rabatt på leie av feriehus, hytter og leiligheter i hele Norge og i Europa. På vei til hytta kan du plukke opp en Avis leiebil. Som OBOS-medlem får du rabatt hos Avis på leie av personbil og varebil i hele Norge.

Og mens du er på veien kan du kjøre innom Circle K og fylle drivstoff eller hurtiglade elbilen med gode rabatter. For den skiglade kan vi friste med rabatt på heiskort i Hafjell og Kvitfjell.

To barn med ski i vinterlandskap, sammen med stor grønn maskott.

Til sjøs eller Syden?

Som de kjente strofene av artisten Enya «Sail away, sail away, sail away», ønsker du kanskje å seile vekk i påskeferien? Du får fast helårsrabatt på båtreise med DFDS på rutene Oslo-København og Oslo-Frederikshavn. 

Med Strawberry og Best Western Hotels and Resorts får du gode rabatter på overnatting i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Baltikum og Polen. Mange planlegger også sommerferien i påsken. Om du drømmer deg sydover husk at du får rabatt hos Apollo.

Far med to barn leker i strandkanten.

Bypåske

Det er mange attraksjoner å besøke i Oslo. OBOS har fast rabatt på mange av de store kulturarenaene. Hva med en kinotur i påskeferien? Få en unik kinoopplevelse i storsalen hos ODEON Kino.


Les også: Dette skjer i Oslo framover.

Foruten rabatt på de store teaterscenene i Oslo, får du rabatt hos Norsk Folkemuseum, Oslo Museum og Skimuseet på Holmenkollen. 

En gutt og jente står på slalåm i SNØ og har på slalåmski

Alltid SNØ innendørs

I Lørenskog, bare en kort kjøretur unna Oslo, finner du den råeste helårsarenaen for snøopplevelser. Hos SNØ kan du stå på ski året rundt med fast rabatt på inngangsbilletter. Nå får du 50 prosent rabatt på inngangsbilletter og gratis leie av ski ut påskeuka. Gratis leie får du ved oppmøte. 

Uansett om du ferierer i Norge eller utenbys, under et pledd i sofaen eller susende nedover en alpinbakke, har vi medlemsfordeler som gjør påskeferien litt billigere, og morsommere.

Publisert 25.07.2023

Sist oppdatert 18.01.2024 kl. 15:16