Hopp til innhold

Slik skaper du et koselig høsthjem

Lange og lyse sommerkvelder på terrassen byttes ut med koselige innekvelder. Høsten har gjort sitt inntog og det er tid for å nyte stundene med venner og familie i lune omgivelser.

En gravid dame sitter i sofaen med en koppe med noe varmt i, hun har pledd over seg og smiler lurt.

Akkurat som vi bytter ut sommergarderoben kan vi også forberede hjemmet vårt på den nye årstiden. Det trenger ikke være dyrt eller omfattende, noen små justeringer kan være nok for å glede seg litt mer over mørkere tider. Vi gir deg våre beste tips til hva du kan gjøre - med OBOS-rabatt!

Finn frem puter, pledd og skinnfeller

Nå er tida her for å fylle boligen med myke tekstiler. Hvert år er det ulike farger og trender som gjelder. Kid Interiør og Bohus er alltid oppdatert og du finner de fineste skattene. Som OBOS-medlem har du faste rabatter.

En seng med delikat sengetøy med blomstermønster.

Dekk et flott høstbord

Høsten er den perfekte tiden for hyggelige middagsselskaper og kaffestunder med venner og familie. Start gjerne med en tur i skogen og plukk med deg det du finner av fine vekster til å pynte bordet med. Dette gir et høstlig og rustikt uttrykk. Du får 20 årosent rabatt hos Christiania Glasmagasin, både i fysiske butikker og på nett.

Frisk opp hjemmet med farger

Ønsker du en litt større forandring? Eller har du gått lenge med tanker om å gjøre noe med den veggen du er litt lei av? Høstferien kan være en fin tid til å fikse og male litt hjemme. Hos Flügger farve finner du det du trenger til en hyggelig pris og du får gode råd av fagpersoner.