Kvinne sitter i sofaen sin med en kaffekopp

Slik skaper du et koselig høsthjem

Lange og lyse sommerkvelder på terrassen byttes ut med koselige innekvelder. Høsten har gjort sitt inntog og det er tid for å nyte stundene med venner og familie i lune omgivelser.

Akkurat som vi bytter ut sommergarderoben kan vi også forberede hjemmet vårt på den nye årstiden. Det trenger ikke være dyrt eller omfattende, noen små justeringer kan være nok for å glede seg litt mer over mørkere tider. Vi gir deg våre beste tips til hva du kan gjøre - med OBOS-rabatt! 

Finn frem puter, pledd og skinnfeller

Nå er tiden for å fylle boligen med myke tekstiler! Er du usikker på hvilke farger og trender som gjelder i høst? Vår samarbeidspartner Kid Interiør sier følgende: "Interiøret for høsten 2020 er preget av naturmaterialer, delikate blomstermønstre og en miks av naturfarger som brunt, oker, rust og bordeaux. Vi ønsker å omgi oss med organiske former og elementer som knytter oss tettere på naturen." Hos Kid Interiør får du alltid 20 % rabatt.

En seng med delikat sengetøy med blomstermønster.

Dekk et flott høstbord

Høsten er den perfekte tiden for hyggelige middagsselskaper og kaffestunder med venner og familie. Start gjerne med en tur i skogen og plukk med deg det du finner av fine vekster til å pynte bordet med. Dette gir et høstlig og rustikt uttrykk. Du får 20 årosent rabatt hos Christiania Glasmagasin, både i fysiske butikker og på nett. 

Frisk opp hjemmet med farger

Ønsker du en litt større forandring? Eller har du gått lenge med tanker om å gjøre noe med den veggen du er litt lei av? Høstferien kan være en fin tid til å fikse og male litt hjemme. Hos Flügger farve finner du det du trenger til en hyggelig pris og du får gode råd av fagpersoner. 

Et spisebord med brun/oransje vegg i bakgrunnen

Mer lys og varme for pengene

Når det blir kaldere ute er det fint å skru opp varmen inne. Du trenger ikke bekymre deg for strømregningen i høst med en av markedets beste medlemsavtaler på strøm. Med Fortum OBOS Medlemsstrøm får du en spotprisavtale med et fast månedsbeløp på kun 7 kroner og et påslag på 3 øre per kWh.