Ung kvinne hamrer i en vegg, oppussing

Slik sparer du penger på oppussingen

Nå som vi er mye hjemme og kanskje har litt ekstra tid er det fristende å gjøre det litt finere rundt oss. Gjør dette til en produktiv vinter så er du klar for alt når du kan bruke tiden din på det du liker best igjen!

Ikke medlem enda? Bli medlem her

Det skal lønne seg å være OBOS-medlem. Derfor får du gode rabatter på det meste du trenger til oppussing av hjemmet ditt, noe som kan spare deg for tusenvis av kroner. Her får du våre beste medlemsfordeler for deg som skal fikse litt selv.

Byggematerialer og verktøy

Noe av det første du trenger når du skal pusse opp er nettopp dette. Hos Maxbo får du 10 – 15 prosent rabatt på alle varer til ordinær pris. Har du ikke en Maxbo i nærheten så får du også gode rabatter hos Geitanger Bygg i Bergen og Sørbø Trelast i Stavanger.

Friske farger

Visste du at farger kan påvirke humøret ditt? Forskjellige farger skaper forskjellige stemninger, blått kan for eksempel senke pulsen din og gult kan gi deg energi. Uansett om du har slitne vegger eller bare ønsker en forandring kan maling gjøre mye for hjemmet ditt. Hos Flügger farve får du 20 prosent rabatt.

Drømmebadet

Kanskje det er akkurat nå du skal investere i det badet du alltid har drømt om? Eller bytte ut flisene på kjøkkenet eller gulvet? Sørg for at du får mest mulig ut av pengene dine ved å bruke OBOS-medlemskapet ditt. Hos Norfloor finner du de flotteste italienske designerflisene i alle prisklasser - og du får opptil hele 25 prosent rabatt! Gull verdt når du skal pusse opp bad. 

Kjøkkenkjærlighet

Kjøkkenet kalles ofte for hjertet i hjemmet, og det er ikke uten grunn. Det er her familien samles og tilbringer hyggelig tid sammen. Kjøkkenet skal også inspirere til matlaging og være praktisk utformet for en hektisk hverdag. Invester i et kjøkken tilpasset dine behov fra HTH - så får du et verdibevis på hvitevarer på kjøpet.

Noen oppgaver er det best å overlate til de profesjonelle

For eksempel de elektriske. Bravida kan hjelpe deg med mange tekniske installasjoner og du som OBOS-medlem får hele 20 prosent rabatt på timesprisen og deler.