Hopp til innhold
Sondre Lerche pluss to andre mennesker smile og har på seg finstasen. De skal opptre i Moulin Rouge!

Moulin Rouge! The Musical

Moulin Rouge! The Musical er en fest av en musikal! Baz Luhrmanns spektakulære og Oscarvinnende film fra 2001 bringes til live på Chateau Neuf, som er fullstendig forvandlet til den legendariske nattklubben i Paris.

  • Tidspunkt: 30. august–9. mars
  • Hvor: Chateau Neuf i Oslo
  • Rabatt: 20 % for OBOS-medlemmer

Tre inn i et burlesk univers hvor erotikken damper, mystikken hersker og Champagnen flyter. En flamboyant og frisluppen verden, der det gode kjemper mot det onde – og komedie og tragedie går hånd i hånd. Tiden er “La Belle Époque” – og atmosfæren er magisk!

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på utvalgte billetter.
  • Rabatten gjelder inntil to billetter per medlem.

Om Moulin Rouge! The Musical

I kjølvannet av den enorme filmsuksessen oppstod ideen om en musikal. Alex Timbers ble valgt til å gjøre om konseptet. Han brakte ytterligere intensitet inn i dramaet, samt enda flere kjente hits og landeplager i handlingen.

Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i showet. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Beatles, A-ha, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av de fantastiske artistene vi møter gjennom forestillingen.

Moulin Rouge! The Musical hadde verdenspremiere 10. juli 2018 i Boston, USA, og det ble starten på en global triumf. Endelig skal det norske publikummet få oppleve denne fantastiske musikalen!