Hopp til innhold
OBOS Camp logo

OBOS Camp

Meld barnet ditt på en spennende og annerledes fotballskole med trening, lek, spill og god stemning! Campene arrangeres flere steder i landet.

Arrangementet er ferdig

Vi ønsker å takke alle som deltok på årets OBOS Camp. Vi håper alle har hatt en fin opplevelse og vi håper å se alle igjen til neste år.

OBOS Camp er en fotballskole med fokus på trivsel, kvalitet og inkludering. På campen skal ungene ha det gøy, trene, treffe nye venner og møte dyktige trenere.

Sosial inkludering er en viktig verdi for OBOS Camp. Derfor er deltakeravgiften på denne fotballskolen satt så lavt som mulig, slik at alle skal kunne delta, uavhengig av betalingsevne og økonomi.

Dette er OBOS Camp

OBOS Campene arrangeres i samarbeid med klubbene i OBOS-ligaen flere steder i landet. Campene varer fra 3 til 5 dager avhengig av hvilken klubb som arrangerer. En av Norges beste fotballklubber, FK Bodø/Glimt, har laget treningsopplegget og det sportslige innholdet på campene.

Alle deltakere får en fotball fra Select og en fotballtrøye. Det serveres lunsj, og det er også satt av tid til en såkalt verditime i løpet av dagen, hvor vi snakker om gode holdninger, inkludering og vennskap.

OBOS Campene finner sted på starten av skoleferien i uke 26, på slutten av sommerferien i ukene 30, 31 og 32, samt i høstferien i ukene 40 og 41.

Les mer om OBOS Camp

Relaterte fordeler