Hopp til innhold
Fire fotballjenter står ved siden av hverandre og jubler med hendene i været. Hun ene holder en fotball i ene hånda.

OBOS Camp

Meld barnet ditt på en spennende og annerledes fotballskole med trening, lek, spill og god stemning! Campene arrangeres flere steder i landet.

Årets arrangement er gjennomført
OBOS Camp

Arrangementet er ferdig

Vi ønsker å takke alle som deltok på årets OBOS Camp. Vi håper alle har hatt en fin opplevelse og vi håper å se alle igjen til neste år.

OBOS Camp er en fotballskole med fokus på trivsel, kvalitet og inkludering. På campen skal ungene ha det gøy, trene, treffe nye venner og møte dyktige trenere.

Sosial inkludering er en viktig verdi for OBOS Camp. Derfor er deltakeravgiften på denne fotballskolen satt så lavt som mulig, slik at alle skal kunne delta, uavhengig av betalingsevne og økonomi.

Dette er OBOS Camp

OBOS Campene arrangeres i samarbeid med klubbene i OBOS-ligaen flere steder i landet. Campene varer fra 3 til 5 dager avhengig av hvilken klubb som arrangerer. En av Norges beste fotballklubber, FK Bodø/Glimt, har laget treningsopplegget og det sportslige innholdet på campene.

Alle deltakere får en fotball fra Select og en fotballtrøye. Det serveres lunsj, og det er også satt av tid til en såkalt verditime i løpet av dagen, hvor vi snakker om gode holdninger, inkludering og vennskap.

OBOS Campene finner sted på starten av skoleferien i uke 26, på slutten av sommerferien i ukene 30, 31 og 32, samt i høstferien i ukene 40 og 41.

Les mer om OBOS Camp

Relaterte fordeler

Den Norske Opera & Ballett
Operahuset i Oslo sett utenfra mot blå himmel og skyer.

Den Norske Opera & Ballett

Opplev magien i operahuset, med mange spennende forestillinger og konserter på programmet. Få 20 % rabatt på billetter og omvisning i operaen.

Julegalla i Operaen
Foto av Operaens scene med fult orkester, juletre og en mannlig operasanger.

Julegalla i Operaen

10. og 17. desember arrangeres OBOS Julegalla. Bli med på årets vakreste julekonsert! 435 kroner per billett.

Eidsvoll 1814
Jul i Eidsvollbygningen. Foto er tatt foran Eidsvollbygningen. Bygningen og området rundt er dekket med snø, og det går en barnefamilie mot bgningen.

Eidsvoll 1814

25 % rabatt på inngang til museet.