Hopp til innhold
Et hus med solcellepanel på taket.
Otovo logo

Otovo

Solceller på taket er gunstig for både miljøet og lommeboka.

Medlemsfordel

5000 kroner i rabatt på et nøkkelferdig solcelleanlegg, inkludert installasjon fra Otovo.

Få et prisestimat på under ett minutt, tilpasset ditt tak. Tilbudet er uforpliktende, og du får oversikt over hvor mye strøm solcelleanlegget vil produsere på adressen din.

Reduserer strømregninga, i tillegg til karbonavtrykket

Du betaler verken strømpris eller nettleie for strømmen som du selv produserer. I tillegg får du mulighet til å selge overskuddsstrømmen. Det betyr at du får betalt for strømmen du selv produserer, men ikke rekker å bruke.

Andre fordeler er at solceller på taket øker boligverdien, samt at høy energimerking gir bedre rente på boliglånet.

Lønnsomt

Det er en myte at vi ikke har nok sol her oppe i nord for at solcellepaneler er lønnsomt. Mange byer i Norge har et høyere antall årlige soltimer enn for eksempel. Berlin, Amsterdam og Praha, som ligger mye lenger sør.

De fleste ferske eiere av solcelleanlegg blir overrasket over hvor mye de sparer i strømutgifter, selv når det er overskyet klarer sola å trenge gjennom og produserer strøm, til og med om vinteren. Mange av kundene forteller at de sparer så mye som 50 prosent på strømregninga etter at de installerte solcellepaneler!

Solenergi er bra for miljøet og bra for lommeboka, så enkelt er det!

Om Otovo

Otovo er en av Skandinavias ledende leverandører av solceller til privatmarkedet. En innovativ digital plattform henter opp digitale bygningsdata og kalkulerer potensialet for egen grønn strømproduksjon.

Otovo bruker lokale installatører og følger opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til produksjon, slik at kundene alltid vil få den beste kvaliteten til den beste prisen.

Finansieringsmuligheter som direktekjøp, sollån og leasing gjør at bærekraftig strømproduksjon nå er en mulighet for alle som eier sitt eget tak.

Relaterte fordeler